загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Я не знаю країн, які мають таку нестачу коштів на пенсії, як в Україні – Пинзеник

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Пинзеник розповів про серйозні проблеми в пенсійній системі України

2017 року Пенсійний фонд має виплатити українським пенсіонерам аж 284 мільярди гривень, проте, на своїх рахунках він має лише 142 мільярди. Тобто, уряд неспроможний виплатити навіть ті мізерні пенсії половині пенсіонерам. Про це розповів народний депутат України Віктор Пинзеник.

«На жаль, сьогодні у парламенті ми не почули про пенсійну реформу, натомість почули лише те, що хотів сказати нам уряд. Однак, перш ніж говорити про пенсійну реформу, варто було б побачити сам законопроект, оскільки його ще ніхто не бачив. Проте, наскільки я розумію, його просто ще немає», – зауважив нардеп.

Крім того, він підкреслив, що дефіцит Пенсійного фонду сьогодні – це одна із найважливіших проблем країни, однак в українському парламенті ця проблема навіть не обговорюється.

«У чому ж проблема, поясню на дуже простому прикладі: Пенсійний фонд цього року має виплатити пенсіонерам 284 мільярди гривень, проте, на своїх рахунках він має лише 142 мільярди. Тобто, уряд неспроможний виплатити навіть ті мізерні пенсії половині пенсіонерам», – наголосив Пинзеник в ефірі ZIK.

За його словами, сьогодні немає країн, які мають таку величезну нестачу коштів для виплати пенсій, як Україна.

«Я не знаю країн, які мають таку нестачу коштів на пенсії. Більше того, в Україні ця ситуація не поліпшується, а навпаки, немає навіть обговорення щодо цього. Зокрема, у нас немає і коштів, натомість, ми кожного року маємо нові, величезні борги. Тому, якнайшвидше нам потрібно прийняти один, зрозумілий для всіх закон щодо виплати пенсій, аби 12 мільйонів українських пенсіонерів отримали обіцяні державою гроші»,– підсумував парламентар.

 

Джерело:
До списку новин