загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Ефективні поради про те, як вирішити проблему поганого кровообігу

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Поганий кровообіг може мати багато причин.

Основними з них є: високий рівень холестерину, погане харчування, які забезпечує клітковину, занадто багато солоної їжі і дуже мало рідини.

Високе споживання насичених жирів призводить до високого холестерину, викликаючи пошкодження кровоносних судин і еластичність, з якими вони повинні утримувати кровотік. Його прямим наслідком, очевидно, є виробництво різних проблем кровообігу. На цей раз ми побачимо, як природно зменшити поганий кровообіг. Найкраще поліпшити фізичну активність для кращого кровообігу,Ось кілька порад, які потрібно дотримуватися.

Ранкова розтяжка
Вранці слід розтягувати кінцівки. Це допоможе вам.

Загальна вправа
У положенні стоячи станьте на п'яти. Переконайтеся, що ви відчуваєте напругу в м'язах, і повторіть 10 разів.

Вправа для шиї
Розслабте шию — поверніть голову вліво і вправо і порахуйте до 10. Потім поверніть голову і нахиліться. Хрускіт означає, що ви процвітаєте.

Віджимання
Зробіть підхід з 10 віджимань відразу після ранкового душу. Це дасть вам енергію для решти дня.

Вправи для ніг
Сядьте на підлогу під кутом 90 градусів, а потім підніміть пальці ніг, утримуючи п'яту на землі. Потім поставте їх на підлогу. Спочатку зробіть на одну ногу, а потім на обидві ноги. Повна балансування на п'ятах.

Обертання ніг
Поверніть ногу за годинниковою стрілкою, сидячи на стільці і повторіть 10 разів. Це поліпшить циркуляцію і гнучкість ніг одночасно.

Вправи для рук
Простягніть і витягніть пальці однієї руки, потім стисніть в кулак і утримуйте протягом декількох секунд. Потім ослабте і обертайте руку круговими рухами від плеча, роблячи це протягом приблизно 1 хвилини. Ця вправа запобігає судоми, покращуючи кровообіг.

Гуляйте пішки
Незважаючи на те, що всі вправи, які ми описуємо, гарні для кровообігу, ходьба — кращий спосіб поліпшити його. Вона стискає і розслабляє м'язи і стимулює перекачування крові. Виходьте на прогулянку 2-3 рази в тиждень, це також зменшує стрес.

Плавання
Плавання включає в себе всі м'язи і стимулює кровообіг. Це добре для людей всіх віків, але особливо для тих, у кого проблеми з суглобами і м'язами.

Йога
Йога — це техніка контролю, яка покращує дихання концентрації кисню в крові і має великий вплив на кровообіг.

Велосипеди і танці
Велоспорт покращує кровообіг в нижніх частинах тіла. Танці покращують кровообіг.

 

Джерело:
До списку новин