загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсійну реформу потрібно проводити для українських пенсіонерів, а не для МВФ, – нардеп

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Збільшення страхового стажу призведе до фактичного зростання пенсійного віку. Адже багатьом, хто б уже мав стати пенсіонером, доведеться допрацьовувати. Найбільше це стосується тих, чий найбільш ефективний вік припав на гіперінфляцію 90-х років.

Таку думку в ефірі інформаційно-аналітичного ток-шоу «Почути Україну» (щоп’ятниці о 21:30 на телеканалі ZIK) висловив народний депутат України Іван Крулько.

Всупереч заявам політиків, фактично, збільшення страхового стажу – це те ж зростання пенсійного віку. І у ці жорна великою мірою потраплять ті, чий найбільш ефективний трудовий вік припав на гіперінфляцію 90-х років.

«Тоді не було роботи і люди із кількома вищими освітами були змушені йти на базар чи виїжджати закордон. Усі вони зараз мали б виходити на пенсії. Однак тоді склалися такі умови, що набирати оцей трудовий стаж було практично неможливо», – наголосив Крулько.

Тож зараз, відповідно до законопроекту про пенсійну реформу, їх усіх хочуть «кинути».

«До пенсійної реформи потрібно підходити із точки зору українських пенсіонерів: менше слухати МВФ, а більше – свій власний народ. Адже прописані в умовах Фонду пункти призведуть до того, що лобами зіткнуться ті, хто вже на пенсії з тими, хто на неї якраз виходить», – вважає нардеп.

Та й у підсумку багатьом робітникам, які б ось-ось мали стати пенсіонерами, доведеться допрацьовувати до страхового стажу.

«Тож влада повинна виконувати діючий закон: здійснювати індексацію пенсій у зв’язку з інфляцією та скасувати оподаткування виплат працюючим пенсіонерам, бо це неконституційно», – зазначив Іван Крулько.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

Джерело:
До списку новин