загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Готелі з басейнами в Карпатах: фото, ціни 2017 на літній відпочинок в горах

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Час минає з шаленою швидкістю. Про літній відпочинок краще дбати заздалегідь: чим раніше бронювати готель, тим дешевше він обійдеться. Готелі в Карпатах з великими, відкритими басейнами – гарний варіант для відпочинку всією сім’єю. Адже навіть морю складно конкурувати зі свіжою гірської прохолодою в оточенні вражаючої природи і величних гір. А ще тут ніхто не потривожить вас набридливим “Козінаки, насіння, горішки, гаряча кукурудза”.

Курортний комплекс “Лаванда Country Club”, Татарів

“Лаванда Country Club” пропонує гостям шале в національному стилі. З вікон можна милуватися виглядом на гірську річку, водоспад і на нескінченні гори. На території комплексу є: спа-зона з соляною кімнатою, тренажерний зал, більярдний зал, відкритий басейн на терасі, дитяча кімната і майданчик, кіно-бар з каміном, ресторан і багато іншого.

Ціни: від 750 грн за двомісний номер.

База відпочинку “Карпати”, Мигово

Котеджний комплекс “Карпати” пропонує великий вибір активного відпочинку: подорожі на джипі по бездоріжжю, велопрогулянки і прогулянки на квадроциклах. Після чого можна розслабитися в джакузі або поплавати в прохолодних басейнах.

Ціни: від 850 грн за двомісний люкс.

Готель “Рубель”, Яремче

З вікон готелю “Рубель” відкривається гарний вигляд на гори, а відразу під його стінами починається густий ліс, що складається з безлічі стежок, пішохідних маршрутів і природних трас для квадроциклів чи велосипедів. Для проживаючих в готелі є басейн, парковка з відеоспостереженням і цілодобовою охороною, оренда квадроциклів і велосипедів, екскурсійні тури, прогулянки на конях, рафтинг, полювання, рибалка.

Ціни: від 690 грн за 2-місний номер.

Готель “Благодать”, Шаян

Місце, де розташований готель “Благодать” називають “Українською Швейцарією”. Готель оточують три величні гори: Великий, Середній і Малий Шаян. До послуг гостей: ресторан, басейн, сауна, більярд, спортивний майданчик. Також можлива організація піших прогулянок і велопрогулянок.

Ціни: від 450 грн за 2-місний номер.

Гостьовий будинок “Медовий двір”, Славське

Родзинкою “Медового двору” є власна пасіка. Тому, якщо хочете спробувати справжнього, екологічно чистого меду – вам сюди. Але не медом єдиним ви зможете підкріпитися. На території садиби є ресторан, де готують страви української та європейської кухні. Для дітей є дитячий майданчик. Для дорослих – гарний басейн . Також тут є безкоштовна парковка, де можна залишити автомобіль.

Ціни: від 450 грн за 2-місць. номер.

Готель Wellland, Яремче

Готель розташований в дуже мальовничому місці, поруч з лісопарком Яремче. При готелі є лаунж-бар. А ще тут ви можете вибрати і замовити екскурсію по карпатських пам’ятних місцях.

Ціни: від 700 грн за 2-місний. номер.

Парк-готель Хомич, Буковель

“Хомич” позіціонує себе як готель vip-класу. Тут дизайнерський ремонт в номерах, смачна кухня, сауна, парковка, сонячна тераса.

Ціни: від 1500 грн за 2-місний номер.

Курортний комплекс Коруна, Татарів

Це затишний готель, який підійде для романтичного відпочинку удвох. Прекрасний вид, а біля басейну можна милуватися зірками до ранку.

Ціни: від 790 грн за 2-місний номер.

Міні готель Пацьорка, Татарів

Басейн готелю “Пацьорка” розташований поруч з річкою Прутець, вся територія – в оточенні лісу. Для гостей тут ресторан, бар, масажний кабінет, сауна, прокат велосипедів.

Ціни: від 500 грн за 2-місний номер.

Готель Арніка, Міжгір’я

“Арніка” розташований на висоті близько 1 км над рівнем моря. Гарне місце для відпочинку з дітьми. Тут є великий дитячий майданчик. На території готелю працює ресторан, кілька колиб, сауни, масажний кабінет.

Ціни: від 250 грн за 2-місний. номер.

Готель Ерней Лаз, Шаян

З балконів відкривається мальовничий вид на гірські схили. До послуг відпочиваючих – ресторан, російська баня, басейн, спортзал, більярд, бібліотека, дитячий ігровий майданчик.

Ціни: від 440 грн за 2-місць. номер.

Приватна садиба Живиця, Орявчик-Звенів

Невеликий готель, на території якого, крім басейну, є дитячий майданчик, парковка для автомобілів, а також сауна.

Ціни: від 400 грн за 2-місць. номер.

Готель Слов’янка, Славське

Еко-готель “Слов’янка”, в якому всі номери тільки з  натуральних матеріалів – сосни і гірського каменю. У кожному номері тут є окремий вхід з вулиці, своя тераса або балкон. Родзинкою готелю є обідній зал, який вирубаний в скелі гори, на схилі якої розташований ресторан.

Ціни: від 500 грн за 2-місний номер.

 

Джерело:
До списку новин