загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

11 найбільш канцерогенних речовин

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

11 найбільш канцерогенних продуктів, які у буквальному сенсі нас вбивають!

Американський інститут раку на своєму веб-сайті: "Дослідження показали, що більшості ракових захворювань можна запобігти. Вчені підрахували, що від 60 до 70% випадків раку можна запобігти за допомогою доступної інформації  і простих змін в дієті і способі життя".

У цій статті розглядаються зміни, які ви можете зробити у вашому способі життя і харчуванні, які допоможуть поліпшити ваше здоров'я і допоможуть вам уникнути токсинів, які можуть збільшити ваші шанси отримати рак.


Пропонуємо вам список найбільш канцерогенних продуктів, які у багато разів збільшують ризик розвитку раку:

1. Бісфенол А - BPA

Цей інгредієнт міститься в твердій пластмасі і використовується для покриття металевих банок. Лабораторні дослідження показали, що BPA сприяє розвитку раку, безпліддю, діабету і ожирінню.

Якщо помічений на етикетках: вільний БФ, цілком імовірно, що метал, містить бісфенол А (БФ). BPA також можна знайти у багатьох пластмасових виробах і зубних композитах.

2. Копченина

Нітрати і нітрит діють як консерванти, вони запобігають їжі від псування, вони додають красивий колір м'ясу. При тепловій обробці, нітрит і нітрати перетворюються на побічні продукти, звані N- нітрозо з'єднання. Ці з'єднання пов'язані з високим ризиком розвитку раку.

3. Вирощена риба

Згідно з дослідженнями, у вирощуваних риб містяться більш високі рівні хімічних забрудників, ніж у диких риб.

Через перенаселеність в рибних господарствах, риба сприйнятливіша до хвороб і це викликає необхідність використання антибіотиків. Крім того, ці риби сприйнятливіші до морської воші, що означає, що їх також обробляють пестицидами.

4. ГМО продукти

На жаль ГМО (Генетично модифіковані Організми) проникли в наше постачання продуктів харчування із загрозливою швидкістю.

Генетично модифікованих продуктів слід уникати.

5. Попкорн

Попкорн упакований в пакети, а ці пакети покриті перфтороктановою кислотою (PFOA) і перфтороктановим сульфонатом (ПФОС), щоб запобігти проникненню олії через шари упаковки.

При нагріванні ці хімічні речовини проникають в попкорн; при попаданні в організм, вони проникають в кров і забруднюють її.

PFOA сприяє розвитку пухлин в органах тварин (печінці, підшлунковій залозі, молочній залозі у щурів), а також збільшення розвитку раку простати.

6. Оброблені харчові продукти

Оброблене м'ясо, як правило, має високий вміст нітриту і нітратів, консервантів, які можуть, у великих кількостях, потенційно збільшити ризик розвитку раку шлунку і інших видів раку.

Оброблені продукти, як правило, повні білого борошна, цукру, олії, барвників, ароматизаторів і інших шкідливих для здоров'я інгредієнтів.

7. Цукор

Дослідники виявили зв'язок між цукром і численними проблемами, такими, як нездоровий рівень жиру в крові, низький рівень ЛПВП, підвищений ризик серцево-судинних захворювань, рівень тригліцеридів вищі, ожиріння, послаблення імунної системи, артрити і безліч інших недуг. Ракові клітини процвітають на цукрі.

8. Енергетичні напої і газовані напої

Вони не мають поживної цінності. Ці напої містять кукурудзяний сироп, цукор, барвники, бромовану рослинну олію (антипірен), аспартам і інші хімічні речовини. Вони крадуть усі необхідні вітаміни і мінерали з вашого тіла.

9. Соєвий білок

Від 90 до 95% соєвих бобів, генетично модифіковані, щоб протистояти гербіцидам. За даними Американської асоціації Сейме, соєвий білок містить ізоляти  - анти-поживні речовини, які можуть затримати здатність організму перетравлювати і засвоювати поживні речовини.

10. Біле борошно

Зерна обробляють фунгіцидом, потім рослини обприскують пестицидами. Вони збираються і зберігаються у місткостях, оброблених інсектицидами. Що збільшує токсичне навантаження.

Зерно потім обробляють при підвищеній температурі, а потім вибілюють в газах хлору.

11. Ракові клітини процвітають в цукрі і будь-якій їжі, яка перетворюється на цукор, такі як зернові, макарони, хліб.

Так що для тих, хто має справу з раком, виключення цукру є ключовим чинником.

Для тих, хто хоче залишатися здоровим, рекомендується мати збалансовану дієту.

 

Джерело:
До списку новин