загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Австралійка відмовилась від цукру і в свої 70 має шикарне тіло

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Каролін Гарц, мешканка Австралії, протягом 28 років відмовлялася від споживання цукру, в результаті чого в свої 70 має струнке і здорове тіло, а також сяючий колір обличчя, про який багато жінок могли тільки мріяти.

"Багато п'ятидесятирічних жінок вважають, що неможливо підтримувати гарну форму і оптимальну вагу, коли вони досягають 50 років або більше, - каже Каролін, мати трьох дітей, бабуся чотирьох онуків. - Я спілкувалася з жінками, яким ледве за 40 і у яких є діти, і мене вражає, що вони не можуть повернути собі струнке тіло".

Каролін Гарц, якій виповнилося 70 років, каже, що лише «трохи складніше» залишатися у формі жінкам після 40 років, і все це можливо, якщо ви дійсно хочете працювати над цим.

Каролін відмовилася від цукру після того, як їй поставили діагноз діабет. Такий діагноз її дуже налякаві, і Гарц пообіцяла собі перестати споживати солодкі продукти, щоб повернути свій цукор у крові назад до потрібної норми.

"Спочатку це було дуже важко, тому що до цього я була цукровим наркоманом" - поділилася Каролін на своєму сайті Sweet Life. Її компанія займається виготовленням продуктів з використанням природнього замінника цукру ксиліт.

Вона також розповідає, що важливо не позбавляти себе можливості споживати їжу, яку ви любите, але потрібно бути обережним з порціями. З віком метаболізм сповільнюється. Це означає, що ми повинні взяти під контроль своє здоров'я, і більше працювати над собою.

"Ви повинні стежити за тим, що вкладаєте собі до рота - це раз, і два - вам потрібно рухати ногами", - сказала вона.

"Я вважаю, що дуже важливо знати якість і кількість їжі, яку ви споживаєте. Бути уважним під час їжі - величезний фактор, який впливає на ваше самопочуття і зовнішній вигляд", - стверджує Каролін.

Гарц наголошує на важливості повноцінного сну для здоров'я. Це зцілює і омолоджує наш організм. 

https://www.youtube.com/watch?v=ZZvbERz2y7c

 

Джерело:
До списку новин