загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Шоколадно-полуничний мусовий сирник

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Ура, сезон полуниці відкрито! І відразу хочеться приготувати щось смачне, повітряне і незвичайне. Поспішаємо поділитися рецептом неймовірно, незрівнянно смачного шоколадного мусового сирника з полуницею!

Інгредієнти:
300 г цукру
250 г борошна
50 г какао
1,5 чайної ложки порошку для випічки
1,5 чайної ложки соди
1 чайна ложка солі
3 яйця
240 мл молока
1 чайна ложка яблучного оцту або лимонного соку
120 мл олії
ваніль або ванільний екстракт
1 чашка свіжозвареної кави або окріп
Полуничний мус:
350 г перетертий домашній сир
350 г вершковий сир
100 г цукрова пудра
200 мл вершків 33%
2 полуничне желе
1 столова ложка желатину
2 склянки окропу
300 г полуниці нарізати кубиками
Желе:
1 полуничного желе
1,5 склянки гарячої води
верх:
200 мл. 33% вершків
150 г маскарпоне
3 столові ложки цукрового піску
полуниця для прикраси.

Приготування

Нагріти духовку до 180 градусів. Підготувати форму змастити маслом і застелити пергаментним папером. У мисці змішати борошно, цукор, розпушувач, соду, сіль і какао. У склянку молока, додати оцет і дати постояти протягом 10 хвилин. В іншій мисці змішати яйця, олію, ванільний екстракт і молоко. Вилити вологі компоненти в сухі і добре перемішати з допомогою міксера. Зрештою, додати чашку кави або окріп і об'єднати все. Вилити тісто в підготовлену форму і випікати протягом 35 хвилин. Дістати і повністю остудити.

Сирник:
Желе і желатин розчинити в двох склянках води. Відкласти, щоб остудити. Сир, вершковий сир і вершки змішати з допомогою міксера, до однорідної маси. Додати цукрову пудру, остигле, але ще гладке желе і знову змішати все. Полуницю нарізати дрібними кубиками і вмішати в сирну масу. Рівномірно розподілити на шоколадний бісквіт і помістити в холодильник.

Желе:
Приготувати желе і залити його зверху на сирний шар. Розчинити його в гарячій воді і дати йому охолонути. Коли воно почне злегка застигати, вилити на торт і поставити назад в холодильник.

Повністю застиглий торт нарізати кубиками і прикрасити збитими вершками. Дуже холодні вершки, збити з маскарпоне в кінці збивання, додати просіяну цукрову пудру. Перекласти в кондитерський мішок і прикрасити за смаком. Зверху на кожен шматочок покласти полуницю.

Смачного!

 

Джерело:
До списку новин