загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

10 справ, які потрібно робити до 10 ранку

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Якщо хочеш весь час бути активною і продуктивною, почни день з цих ранкових занять.

Ми розповімо як боротися з прокрастинаціэю і зарядитися енергією на весь день. Просто привчи себе виконувати 10 важливих справ щоранку і вже до 10:00 ти відчуєш прилив сил і позитивних емоцій, яких повинно вистачити до вечора.

  1.  Посміхнися

Коли нас щось радує - ми посміхаємося. Доведено, що зворотний механізм теж працює. Тому в якому б настрої ти не перебувала, просто посміхнися своєму відображенню в дзеркалі. Це налаштує тебе на позитивний лад. До того ж, посмішка допомагає досягнути успіху.

  1.  Подякуй собі

Слово «спасибі» дуже важливе. Часто ми оперуємо ним по відношенню до інших, але майже ніколи до себе. Заведи за правило щоранку дякувати собі за все хороше, що ти робиш. І через деякий час ти помітиш як росте твоя мотивація.

  1.  Помедитуй

Весь день ти витратиш на нескінченну гонку і виконання трудомістких завдань, тому ранок необхідно почати на спокійній хвилі. Це подарує заряд бадьорості, прилив сил і здатність сфокусуватися на виконанні завдань.

Ніякі спеціальні навички тобі не знадобляться, просто посидь кілька хвилин в тиші, глибоко вдихаючи і видихаючи, замість того, щоб тягнутися до телефону і перевіряти ранкові новини в соцмережах і повідомлення на пошті.

4.  Виконай розтяжку

Ти напевно знаєш про користь фізичних навантажень вранці, але змусити себе робити складні вправи ох як непросто. Якщо втома не дозволяє віджиматися і качати прес, постарайся виконати елементарну розтяжку. Це приведе в тонус м'язи, допоможе підтягнути силует, розігріє суглоби, поліпшить поставу і загальне самопочуття.

  1. Випий води

Про це так багато говорять, але досі ще не всі привчилися пити воду. Випивати склянку води натщесерце - основне правило кожної поважаючої себе і свій організм людини. Так ти заповнити водний баланс, зволожити всі внутрішні і зовнішні органи, прискориш метаболізм і розбудиш своє тіло.

  1. Смачно поснідай

Виходити з дому на голодний шлунок не можна ні в якому разі!

По-перше, дієтологи обіцяють тобі схуднення і налагодження роботи внутрішніх органів, якщо ти не будеш забувати про сніданок.

По-друге, з точки зору продуктивності, голодна ти здатна набагато на менше, адже замість роботи думаєш про те, чим би набити шлунок.

А по-третє, голодні люди - злі, тому, якщо не хочеш сваритися з коханими вранці, просто дозволь собі смачно поснідати.

  1. Запиши плани на день

Чим раніше ти складеш список справ, тим швидше і продуктивніше їх вирішиш. Тому з самого ранку прикинь, що тобі доведеться робити сьогодні і розстав справи в зручному для себе порядку. Це дуже організує твій час.

  1. Прибери в квартирі

Можливо вранці менше всього на світі тобі хочеться розкладати все по місцях, але уяви як приємно буде після роботи повернутися в чисту квартиру і просто розслабитися, а не мити посуд і виносити сміття.

  1. Послухай музику

Твоя улюблена музика здатна окриляти і надихати. Це заняття обов'язково підніме тобі настрій, а значить і підвищить ефективність і продуктивність твоєї роботи.

  1. Зроби найскладнішу роботу в першу чергу

Може здатися, що найкраще буде зробити купу дрібних справ з ранку, проте якщо ти спочатку вирішиш найскладнішу задачу, то всі інші вирішаться ще швидше і краще. До всього іншого, це відмінний спосіб боротьби з прокрастинацією для тих, хто звик все відкладати на потім.

 

Джерело:
До списку новин