загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Дивовижний засіб із сіллю й олією проти болю в суглобах і м’язах

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Натуральні методи лікування, як-от засіб із сіллю й олією, дуже ефективні та дають довготривалий результат. Найкраще те, що вони не завдають шкоди організму. Дізнайтеся про дивовижний засіб із сіллю й олією проти болю в суглобах.

Дедалі більше людей страждають на біль у суглобах. Річ у тім, що ми не маємо часу на фізичну активність, а також у тому, що тривалість життя збільшується.

Ми живемо довше й тому інтенсивніше використовуємо свої кістки та м’язи. У результаті вони зношуються.

Переважно, щоб зняти біль у суглобах, люди використовують хімічні препарати, як-от ібупрофен або ацетамінофен. Такі ліки шкідливі для шлунка та печінки. Крім того, якщо вживати препарати для захисту шлунку, це також може пошкоджувати печінку.

А втім, природа подарувала нам інші ресурси, які можуть допомогти покращити здоров’я, не руйнуючи органи.

У цій статті ми познайомимо вас із потужним засобом на основі солі й олії. Він чудово лікує остеопороз та інші проблеми, пов’язані з кістками та м’язами.

Крім того, він недорогий і простий у приготуванні. Вам знадобиться лише скляний контейнер для зберігання та кілька хвилин вільного часу, щоб нанести засіб.

Дивовижні властивості оливкової олії

Оливкова олія багата на поліфеноли, які діють як антиоксиданти. Коли вона контактує з організмом, сповільнюється старіння клітин.

Це означає, що біль ще не скоро з’явиться.

Оливкова олія також містить олеокантал – сполуку, яка запобігає активуванню ензимів, що спричиняють запалення. Тому три столові ложки цієї олії є еквівалентом десятої частини хімічних протизапальних медикаментів.

Крім того, завдяки вмісту мононенасичених жирних кислот вона регулює стрес, а це надзвичайно важливо для доброго стану серцево-судинної системи.

Не забувайте, що хороша циркуляція крові вкрай необхідна для здоров’я органів, оскільки вона забезпечує їх належним живленням.

Дивовижні властивості морської солі

У рецепті нашого засобу із сіллю й олією ми використовуємо морську сіль, оскільки вона має виняткові властивості.

Насамперед, вона містить багато магнію, який зміцнює тканини. Тому морська сіль є чудовим засобом для профілактики руйнування тканин, спричиненого впливом часу чи хворобами.

Крім того, мінерали, які вона містить, дуже корисні для імунної системи. Як наслідок, кістки та м’язи швидше загоюватимуться. Після тривалої прогулянки, поїздки в машині, сидіння або стояння, ваш організм зазнаватиме значно меншого впливу.

Окрім всього цього, морська сіль також покращує роботу кровоносної системи. Річ у тім, що вона виводить надлишок солі з крові та знижує кров’яний тиск.

Засіб із сіллю та олією

Інгредієнти

  • 1 склянка води (200 мл)
  • 20 столових ложок оливкової олії (320 г)
  • 10 столових ложок солі (100 г)
  • Спершу додайте 20 столових ложок оливкової олії та 10 столових ложок морської солі у воду.
  • Змішайте інгредієнти, а потім масажуйте ними уражену зону 3 хвилин.
  • Для першого разу цього буде досить, утім надалі варто поступово збільшувати тривалість.
  • Кінцева мета – 20 хвилин. Не хвилюйтеся, якщо вам бракує часу. Можна зменшити тривалість процедури. Утім, намагайтеся виконувати масаж щонайменше 10 хвилин.

Приготування

Використовуйте засіб із сіллю й олією впродовж 10 днів. Ви побачите швидкі довготривалі результати. Рухатися стане легше, а біль помітно зменшиться.

Завдяки цьому традиційному засобу ви відновите клітини, покращите циркуляцію крові й підтримаєте роботу імунної системи.

У деяких людей через масаж та видалення засобу шкіра може почервоніти.

  • Щоб цього не сталося, спершу витріть суміш теплим вологим рушником.
  • Потім візьміть інший сухий рушник, нанесіть на нього тальк і прикладіть до проблемної зони, щоб заспокоїти шкіру.

Завдяки цим простим крокам ви зможете запобігти почервонінню й далі використовувати засіб як зазвичай.

Неодмінно спробуйте його!

Як бачите, цей засіб із сіллю й олією вартий того, щоб його випробувати. Цей рецепт простий для приготування, його легко застосовувати, а результати просто дивовижні.

Якщо ви належите до тих людей, які не надто довіряють традиційній медицині, спробуйте засіб, про який ми розповіли в нашій статті. Ви нічого не втратите й водночас можете здобути безліч переваг.

Спробуйте його та поділіться з нами своїми враженнями!

 

Джерело:
До списку новин