загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Вирівняти пенсійне забезпечення військових пенсіонерів – Міністр соціальної політики України

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

На сьогодні у військовослужбовців, які зараз виходять на пенсію, і тих, хто вийшли 20 років тому, пенсійний розрив у три рази.

Про це Міністр соціальної політики України Андрій Рева сказав в інтерв’ю “Еспресо”.

“Сьогодні у військовослужбовців, які зараз виходять на пенсію, і тих, хто вийшли 20 років тому, пенсійний розрив утричі”, – сказав він.

“З іншого боку, зараз система побудована таким чином, що в армії не можна змінювати посадові оклади військовослужбовцям, бо одразу треба піднімати пенсії тим, хто вже на пенсії. І якщо зараз ви подивитеся на структуру грошового забезпечення наших військовослужбовців, то це просто жах”, – додав Рева.

Міністр вважає, що необхідно не тільки ввести новий механізм призначення пенсій, але й вирівняти пенсії “нових” пенсіонерів та “старих”.

“Тому потрібно, з одного боку, застосувати новий механізм призначення пенсій, а з іншого – вирівняти пенсійне забезпечення нових пенсіонерів з тими, хто вже перебуває на пенсії. Це тривалий процес, це ми не зможемо зробити за один крок, але протягом певного часу ми цієї мети зможемо досягти”, – резюмував Рева.

Джерело:
До списку новин