загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Обвисла шкіра на руках: що робити і як прибрати зморшки на руках?

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Після 30 років жінки встають перед такою проблемою, як обвисання шкіри на руках, поява на ній зморшок. Що робити з цим, якими способами можна прибрати в’ялість шкіри рук? Позбутися обвислої шкіри допоможе тільки комплексний підхід, а що в нього входить, читайте далі.

Чому обвисає шкіра рук?

Факторів, які призводять до того, що шкіра на руках стає обвислій, втрачає свою пружність і еластичність, кілька:

  • слабкі неподтянутые м’язи, які стають такими за відсутності фізичного навантаження на м’язи рук;
  •  різке схуднення, при якому жировий прошарок швидко зменшується, і шкіра, не встигаючи підлаштуватися під нові обсяги, неминуче обвисає;
  •  занадто великий обсяг жирової тканини, яка, не маючи здатності скорочуватися, як м’язи, завжди буде звисати на руках негарним в’ялим мішком;
  •  вікові зміни в тканинах шкіри, пов’язані з втратою еластичності із-за недостатнього зволоження, зниження інтенсивності вироблення еластину і колагену.

На усунення цих трьох основних причин в’ялої шкіри зі зморшками на руках і мають бути спрямовані всі зусилля.

Як впоратися з в’ялістю шкіри на руках?

Виходячи з того, які фактори викликають обвисання шкіри і втрату нею пружності, підхід до вирішення проблеми має бути комплексним. Найбільш важливі та корисні методи:

  •  силові вправи на м’язи рук;
  •  збалансоване харчування;
  •  застосування спеціальних моделюючих кремів;
  •  використання домашніх масок і обгортань;
  •  контрастний душ;
  •  достатнє пиття;
  •  масаж.

Якщо покладатися виключно на чудодійну силу, наприклад, косметичних масел і масажу, то позбутися від зморшок і прибрати їх за відносно нетривалий час ніколи не вийде. У той же час, якщо ви будете регулярно робити вправи, але не віддасте належне догляду за шкірою і збереження її молодості, то м’язи стануть підтягнутими, а зморшки і в’ялість шкірних тканин залишиться.

Рецепти масок і обгортань

Готових косметичних засобів проти в’ялості шкіри на тілі створено багато, і якісна продукція дійсно допомагає змоделювати обсяги та підвищити пружність шкіри. Рекомендуємо вибирати креми і гелі перевірених виробників і бажано з максимально натуральним складом, наприклад, Avalon Organics, Jason Natural, Now Foods та інших.

Домашні маски для рук і обгортання нададуть неоціненну допомогу в боротьбі зі зморшками і в’ялістю. Шкіра стане пружною і гладкою. Знаючи про те, дія яких природних засобів спрямоване на усунення цих проблем, можна створювати дуже ефективні косметичні суміші для догляду, при регулярному застосуванні яких шкіра буде більш еластичною і молодою.

Сила натуральних масел

Як не крути, а органічні базові (або так звані транспортні) і ефірні масла, були, є і будуть безперечними лідерами в плані натурального та безпечного догляду. Серед них є чимало таких, які особливо ефективні для того, щоб допомогти позбавитися від в’ялості, повернути шкірі пружність, прибрати зморшки.

Після душу або прийняття ванни налийте в долоню трохи олії авокадо або виноградних кісточок і додайте по 2 краплі ефірних масел пачулі і ялівцю. Нанесіть суміш масажними рухами на шкіру і залиште вбиратися на ніч.

Ефективний у догляді за шкірою в’ялою і аніс зірчастий, фитоэссенцию якого в кількості 3-4 крапель потрібно змішати з 1 ст. л. кокосового масла і також нанести на шкіру рук. Засіб сприяє усунення сухості, допомагає додати пружності шкірі.

Ви можете використовувати поєднання масел:

  •  базового жожоба або винограду 1 ст. л.;
  •  ефірних герані, фенхелю і вербени по одній краплі.

В косметичні транспортні масла можна додавати ефірні масла розмарину лікарського, іланг-ілангу, сандалу. Тільки не забувайте перед використанням нової суміші проводити тест на алергічну реакцію на згині ліктя, оскільки деякі олії, особливо ефірні, ваша шкіра може не прийняти.

При наявності яких-небудь захворювань перед застосуванням того чи іншого ефірного масла бажано проконсультуватися з фахівцем або хоча б ознайомитися з переліком протипоказань.

Овочеві обгортання

Картоплю відваріть, розімніть в пюре, додайте тепле молоко, до густоти сметани, мед і жовток. Перемішавши маску до однорідної маси, нанесіть на шкіру рук, оберніть її харчовою плівкою і залиште на 30-6 – хвилин. Змийте прохолодною водою і нанесіть живильний крем.

В м’якоть вареного або запеченого яблука додайте чайну ложку меду і 2 ч. л. жирних вершків. Змащуйте шкіру рук в проблемних місцях і залишайте для впливу на півгодини або годину. Замість яблука можна брати м’якоть банана, сирого картоплі, вареної кабачка, хурми.

Мед, глина і молоко

Медові обгортання допомагають позбутися від в’ялості і зморшок, а на додачу виводять шкідливі речовини, і шкіра очищається. Можна використовувати мед, наносячи його під плівку, а краще додавати до нього по 1-2 крапельки підійшли вам ефірних олій з перерахованих вище.

Молоко та молочні продукти – м’яке та ефективне засіб для м’якості, пружності шкіри. Використовуйте сметану, вершки, молоко, натуральний йогурт окремо або змішуючи з медом, базовими оліями та ефірними.

Корисно робити обгортання з таких засобів:

  •  блакитна глина 2 ст. л;
  • мрожеве масло 1 крапля;
  •  мінеральна вода 1-2 ст. л.;
  •  фитоэссенция сандалу або пачулі 2-3 краплі.

Масаж

Для того, щоб позбутися від в’ялості на руках, ефективно робити масаж. В ідеалі проводити його повинен професіонал, але якщо немає часу або коштів на відвідування масажного кабінету, можна вдатися і до самомасажу.

Масажні рухи повинні здійснюватися по ходу струму лімфи, а саме – від кистей до ліктів, від ліктів до плечей і пахвових западин.

Для процедури використовуйте масляні суміші, які допомагають позбутися від обвисання і в’ялої шкіри. Наприклад, масло кокоса з 2 крапельками сандалу або фенхеля розігрійте в долонях і нанести на руки. Можна використовувати і мед, він добре підходить для цього.

Починати масаж потрібно з растирающих рухів, вони потрібні для розігрівання шкіри і припливу крові до її поверхні. Потім використовуйте розминають прийоми, а завершіть сеанс постукуючими і рухами. Тривалість 15-20 хвилин, не більше.

Вправи

Зробити руки підтягнутими і рельєфними допомагають силові вправи, які при наявності двох гантелей можна виконувати вдома. Вага гантелей підбирайте під себе: для новачків це 1-2 кг, але в подальшому для ефективності переходьте на вагу 3-6 кг на кожну руку.

https://www.youtube.com/watch?v=aTY79_6aNBw

Список вправ:

  •  віджимання від підлоги або від лави;
  •  французький жим лежачи на лаві, руки з гантелями витягнуті вгору, потрібно згинати в ліктях під прямим кутом;
  •  зворотні віджимання від лави або дивана;
  •  підйом гантелей в сторони і вперед з положення стоячи;
  •  розгинання рук з-за голови стоячи;
  •  вправи на розтягнення після кожного підходу.

 

 

Джерело:
До списку новин