загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Середня зарплата українців зросте до 7100 гривень до кінця року, - Рева

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
До кінця 2017 року в Україні передбачається прогнозоване зростання середньої зарплати до 7100 гривень.

Про це заявив міністр соціальної політики Андрій Рева, повідомляє прес-центр Міністерства.

Зазначається, що з 11 по 14 червня він та українська делегація беруть участь у 106–й сесії Міжнародної конференції праці, що проходить у Женеві.

Рева має намір виступити перед учасниками конференції, щоб ознайомити їх з діяльністю уряду щодо покращення умов праці українців. 

"Ми прогнозували на 2017 рік зростання мінімальної зарплати до 5900 гривень, зараз прогноз – до 7100 гривень", – зазначив міністр.

"Першими кроками стало збільшення мінімальної заробітної плати на 100% та заходи з дотримання інфляції на помірному рівні. А до кінця 2017 року передбачається прогнозоване зростання середньої заробітної плати на 37%", - наголосили у міністерстві. 

Рева зауважив, що реформа оплати праці також передбачає перегляд встановлення заробітної плати з метою поступового підвищення реальної заробітної плати та ліквідації заборгованості по зарплаті. 

Номінальна зарплата в середньому по Україні склала в квітні 6659 гривень при мінімальній зарплаті 3200 гривень.

У той же час, результати соціологічного дослідження "Рейтинг", говорять про те, що українці ледве зводять кінці з кінцями, а в ООН підрахували, що 60% українців перебувають за межею бідності.

Номінальна зарплата включає тарифні посадові оклади, премії, доплати, надбавки, оплату за невідпрацьований час, а також обов'язкові відрахування: податок на доходи фізичних осіб, військовий збір.

Реальна зарплата характеризує купівельну спроможність номінальної заробітної плати, з огляду на зміну споживчих цін на товари та послуги і рівень податків і обов'язкових платежів.

 

Джерело:
До списку новин