загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Черкаські бабусі допомагають бійцям АТО

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Без відпусток та вихідних.Четвертий рік поспіль черкаські ветерани-волонтери збирають та передають до зони АТО необхідні речі та продукти харчування.

Попри поважний вік та хитке здоров’я бабусі з дідусями не припиняють піклуватися про ближніх. І продовжують допомагати українській армії.

Двадцять вісім років Тетяна Шелест займається благодійністю. Очолювала відділ милосердя, ще коли працювала на заводі РОТОР в Черкасах. З початком війни жінка оточила себе надійними помічниками. Кожен з них відповідає за свій напрямок роботи.

Олену Олексіївну тут називають головним волонтером. Жінка знаходить спільну мову і з депутатами та підприємцями, і зі звичайними черкащанами. Запевняє – в допомозі не відмовляє ніхто.

Волонтерський рух пенсіонерів на Черкащині надзвичайно потужний. Люди прагнуть бути потрібними. Так, Світлана Поліщук пересувається на візку через важке прогресуюче захворювання. Її чоловік та син учасники АТО, а Світлана для них надійний тил.

https://www.youtube.com/watch?v=TfBODOk4nzo

 

Джерело:
До списку новин