загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Вчені довели: робота псує здоров'я

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Вчені розповіли, що робота може нашкодити здоров'ю людини.

Особливо це стосується тих робітників, які незадоволені своєю роботою.

Фахівці відзначають, що під час роботи страждають і тіло, і душа людини, і навіть вийшовши на пенсію, люди не можуть позбутися від наслідків, викликаних трудовими роками. У зрілому віці у них частіше спостерігалися безсоння, депресія і підвищена тривожність, що в результаті призводить до серцево-судинних та інших захворювань. Крім того, у респондентів з низьким рівнем задоволеності своєю роботою в рази частіше була діагностована застуда і болі в спині.

Як повідомляють вчені, для більшості людей робота служить постійним джерелом страху, стресу і нервового перенапруження. Найбільше це стосується офісних працівників, що займаються інтелектуальною працею. Крім того, на думку лікарів, люди страждають також від того, що витрачають всі сили і час на кар'єрне зростання, залишаючи осторонь такі важливі для психіки соціальні контакти.

Вчені розповіли, що ослаблення соціальних зв'язків призводить до того, що людина занурюється в згубну для свідомості атмосферу відчуження. Як відомо, що все більше людей фактично живуть на роботі, спілкуючись більше з колегами, ніж з рідними або друзями.

 

Джерело:
До списку новин