загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Порошенко пообіцяв підвищити пенсії

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Український президент Петро Порошенко заявив, що вже восени цього року буде збільшено пенсії, інформує replyua.net з посиланням на Корреспондент.net.

Глава держави зауважив, що він дав доручення представника Кабінету міністрів збільшити розмір пенсійних виплат та скасувати їх оподаткування. Порошенко на засіданні Національної ради реформ відмітив, що урядовці мають проаналізувати, чи можливо забезпечити підвищення пенсій не в грудні, як було анонсовано раніше, а в листопаді чи навіть в жовтні. Також президент наголосив, що це є неприйнятно обмежувати пенсії для тих пенсіонерів, які працюють. За словами Петра Порошенка, українська влада не зацікавлена в тому, аби пенсіонери припиняли працювати, а навпаки «це неприпустимо вичавлюти їх з роботи». Наостанок президент відмітив, що вже в 2017 році можливо осучаснити українські пенсії. 

Варто нагадати, що раніше керівник Міністерства соціальної політики України Андрій Рева заявив, що для нормального життя українським пенсіонерам необхідна пенсія розміром щонайменше чотири тисячі гривень. 

 

Джерело:
До списку новин