загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Хто в Україні виробляє неякісне вершкове масло

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Оприлюднили результати масштабного дослідження різних сортів вершкового масла, виробленого в Україні, і близько половини продукції виявилося фальсифікатом.

Дослідивши різні марки масла, фахівці прийшли до висновку, що велика кількість продукції виготовлена з "незрозумілих" інгредієнтів, хоча в складі вершкового масла повинно бути тільки натуральне молоко, – пише agronews.ua.

У підсумку в список недобросовісних виробників потрапили відразу 15 компаній, і частка хімічних добавок в продуктах становила від двадцяти до ста відсотків.

"Лідирує" в антирейтингу масло "Вологодське" виробництва "Хмельницька маслосирбаза", в складі якого більше 82 відсотків жиру. Слідом за цим продуктом йде масло "АхМолоко" ТОВ "Славія" та "Селянське" ТОВ "Богодухівський молзавод" з часткою жиру понад 72 відсотків. Також до п'ятірки потрапило масло "Альма-Віта", вироблене підприємством з такою ж назвою, і масло "Галичина" виробництва ПАТ "Галичина".

 

Джерело:
До списку новин