загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Вишневий сирник

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Поєднання шоколаду з м'якою сирною начинкою та вишнями - просто магічне! Насичений смак, чудовий аромат і апетитний вигляд - ніхто не втримається від спокуси скуштувати цей сирник!

Інгредієнти

Для пісочної основи:

Крекер - 200 г
Цукор - 1 ст. л.
Масло вершкове (розтоплене) -60 г

Для сирника:

Вишні (без кісточок) - 150 г
Цукор - 1,5 ст. л.
Сік лимона - 1 ст. л.
Крохмаль - 1 ст. л.
Вода (холодна) - 2 ч. Л.
Шоколад темний (дрібно порізаний) - 150 г
Вершковий сир (м'який) - 300 г
Цукрова пудра (просіяну) - 60 г
Ванільний екстракт або ванілін - 1 ч. Л. або 1/4 ч. л.
Вершки жирні - 255 мл

Ганаш і прикраса:

Вершки жирні (мінімум від 35%) - 1000 мл
Темний шоколад - 150 г
Свіжі вишні для прикраси.

Спосіб приготування:

1. Духовку ставимо на 160 С і змащуємо прямокутну форму (10х30 см) або круглу форму діаметром 21 см. Відставляємо поки в сторону. Подрібнюємо крекер і цукор в блендері або кухонному комбайні в дрібну крихту. Вводимо розтоплене вершкове масло і розмішуємо до однорідного стану.

2. Викладаємо крихту в форму, притискаємо пальцями на дно форми і з боків. Розрівнюємо столовою ложкою і відправляємо в духовку на 15-20 хвилин до золотистого кольору. Охолоджуємо в формі до кімнатної температури.

3. У маленьку каструльку кладемо вишні, цукор, сік лимона. Ставимо на середній вогонь, помішувати, чекаємо, коли цукор розчинитися. Додаємо крохмаль і помішуємо, щоб суміш швидше почала густіти. Як тільки суміш загусне, знімаємо з вогню і охолоджуємо.

4. Готуємо начинку сирника: на високій швидкості, збиваємо міксером вершковий сир, ваніль, цукрову пудру до однорідної маси. Збиваємо вершки до пружних піків і акуратно вводимо в вершковий сир. Додаємо вишні, порубаний шоколад в вершкову суміш і все перемішуємо.

5. На пісочну основу викладаємо начинку сирника і прибираємо в холодильник на 3 години або на ніч. Робимо шоколадний ганаш: доводимо до кипіння вершки в каструльці на середньому вогні. Додаємо шматочки темного шоколаду, помішувати, щоб шоколад розчинився і вийшла однорідна маса.

6. Прибираємо з вогню, трохи охолодити і заливаємо сирник. Зверху прикрашаємо свіжими вишнями і прибираємо в холодильник на 1 годину. Перед подачею, змочуємо гострий ніж в гарячій воді, протираємо серветкою і ріжемо на шматочки.

Смачного!

 

Джерело:
До списку новин