загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Андрій Рева: Пріоритетним завданням пенсійної реформи є підвищення стандартів життя людей, і вже після цього - ліквідація дефіциту Пенсійного фонду

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Міністр соціальної політики Андрій Рева спростував поширювані сьогодні деякими політиками твердження щодо ліквідації дефіциту Пенсійного фонду як головної або єдиної мети проведення пенсійної реформи.

За словами Міністра, прийнято рішення про замороження номінального показника дефіциту Пенсійного фонду України на першому етапі проведення реформи та спрямування отриманих ресурсів від збільшення власних надходжень фонду на підвищення якості життя людей.

«На першому етапі пенсійної реформи, який триватиме 4 роки, ми ставимо за завдання не зменшення номінальної суми дефіциту Пенсійного фонду, а підвищення стандартів життя людей. Прийняті Урядом рішення призвели до збільшення власних надходжень Пенсійного фонду в цьому році на 50 мільярдів гривень. І ці кошти вирішено направити людям, а не на ліквідацію дефіциту фонду», - заявив Міністр соціальної політики.

Він також уточнив, що це рішення є консолідованою позицією влади, яка узгоджена з Міжнародним валютним фондом та провідними експертами і науковцями.

«У нас є погодження з МВФ щодо фіксації показника дефіциту Пенсійного фонду на існуючому рівні та спрямування ресурсів на підвищення стандартів і якості життя людей. Після досягнення цієї мети відбудеться планове скорочення дефіциту фонду», - резюмував Андрій Рева.

 

Джерело:
До списку новин