загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Десерт "Крем-шоколад"

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Побалуйте себе запаморочливо смачним десертом "Крем-шоколад". Привабливий і легкий кремовий десерт оцінять навіть вибагливі гурмани.

Складові:
10 г желатину
80 г темного шоколаду
350 мл молока
50 г вершкового масла
4 жовтки
100 г цукру
15 г ванільного цукру
100 г вершки 30%
8 штук круглого бісквітного печива.

Приготування

Желатин, залити невеликою кількістю холодної води. Подрібнити шоколад і розтопити на водяній бані разом з вершковим маслом. Печиво занурити на половину в шоколад і залишити на решітці, щоб дати висохнути. Іншу частину шоколаду відкласти.

Молоко закип'ятити. Яєчні жовтки, цукор і ванільний цукор збити до світлої маси за допомогою міксера. Поступово влити гаряче молоко до маси. Активно перемішуючи перелити в каструлю. Нагріти на повільному вогні, постійно помішуючи, поки суміш не почне густіти.

Розчинити желатин у гарячій кремовій масі. Масу розділити на дві частини в співвідношенні 2: 3. Щоб додати в меншу масу шоколад і перемішати.

Збити вершки до жорстких піків. Акуратно з'єднати вершки зі світлим кремом і перемішати. Підготувати формочки ємністю 100-150 мл, обполоснути холодною водою.

Обидва крема помістити в форми і обережно перемішати злегка виделкою, щоб зробити розводи. Накрити кришкою і дати постояти в холодильник протягом декількох годин.

Незадовго перед подачею занурити форми на пару секунд в гарячу воду, накрити блюдцем і перевернути догори дном. Подавати з печивом в шоколаді.

Смачного!

 

Джерело:
До списку новин