загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Кабмін пропонує виплачувати адресну допомогу тим, хто досяг пенсійного віку, але не має права на пенсію, - Рева

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Допомогу виплачуватимуть протягом 3 років людям, які мають не менше 15 років стажу.

Кабінет міністрів пропонує виплачувати адресну державну допомогу тим, хто досяг пенсійного віку, має не менше 15 років страхового стажу, однак не має права на пенсію. Про це заявив міністр соціальної політики Андрій Рева на брифінгу на телеканалі "112 Україна".

"Ми запропонували ввести новий вид адресної державної соціальної допомоги, який називається "Тимчасова державна соціальна допомога непрацюючій особі, яка досягла загального пенсійного віку, але не має права на пенсійну виплату. Протягом 3 років людям, які мають не менше 15 років страхового стажу, але не мають 25 років стажу, їм буде призначатися державна адресна соціальна допомога за їх доходами у розмірі прожиткового мінімуму", - заявив Рева.

Ця допомога буде виплачуватися до моменту, поки особа не набуде права на пенсійну виплату.

"Таким чином ми врахували необхідність плавного переходу, щоб люди не залишилися без соціальної підтримки на цей перехідний період", - додав міністр.

Як повідомлялося, Кабінет міністрів України сьогодні направить на розгляд парламенту пакет законопроектів про пенсійну реформу.

 

Джерело:
До списку новин