загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Ємець: Якщо суддям не можна знижувати пенсії, то чому іншим українцям – можна?

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Не може бути так, щоб людина йшла працювати на одних умовах, а в якийсь момент держава казала: ні, ми цей суспільний договір порушимо в односторонньому порядку. Людина ж не може порушити той цей же договір зі свого боку. Якщо держава анонсує рівноправність у партнерстві, то чому людина має бути обмежена у своїх правах?

Про таке у програмі «Перші про головне. Коментарі» сказав Леонід Ємець, нардеп фракції «Народний фронт», коментуючи ідею пенсійної реформи і пункт про те, що медики і вчителі не мають пенсійних преференцій.

На думку нардепа, коли люди працюють, щоб відкладати гроші на пенсію через відповідні умови роботи, то розраховують, що цей суспільний договір буде дотримано.

«Ми можемо говорити, чи це справедливо, чи ні, але Конституційний суд відповідь на це дав. При тому виходив із меркантильних думок. Він ухвалив рішення про гарантії соціального захисту суддів. У цьому рішенні він визначив, що гарантії суддів, визначені законом, не можуть бути зменшені. Тобто пенсії для суддів не можна зменшувати», – пояснив обранець.

Відтак закон Верховної Ради, яким було скасовано суддівські пільги, визнано таким, який не відповідає Конституції. «Відповідно – закон тепер має бути змінений. Те ж має стосуватися і інших професій. Адже, якщо логічно визначити, то судді є такими ж працівниками, як і вчитель, вихователь, металург. Всі професії у державі є важливими, а не одна», – акцентував пан Ємець. 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=F33mRGEA26Q

 

Джерело:
До списку новин