загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Втрачаємо вагу за допомогою льону

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Насіння льону з давніх часів відоме людству своїми корисними властивостями та високим вмістом вітамінів. Не одне дослідження показало, що льон містить компоненти, які є дуже корисними для здоров’я, та допомагають організму краще функціонувати.

Так зване “супернасіння” має протизапальну, очисну, детоксикаційну та антиалергенну дію. Вживання льону сприяє покращенню роботи серцево-судинної та травної системи, запобігає розвитку різних хвороб, а саме: раку, артриту, а також полегшує симптоми менопаузи. Крім цього, льон допомагає позбутися зайвої ваги.

Як льон сприяє втраті зайвої ваги

Насіння льону для схуднення – чудовий варіант.  Основне завдання дієти – позбутися зайвих калорій, а льон може чудово цьому посприяти.

Як ми вже згадували, насіння льону діє як антиоксидант та покращує обмін речовин. Льон – це груба їжа. Вживання насіння льону дає відчуття ситості та допомагає заспокоїти нерви. А вміст у ньому омега-3 жирних кислот зменшує тягу до продуктів з високим вмістом цукру.

Насіння льону – як засіб для схуднення

Якщо ви бажаєте скористатися усіма перевагами льону, зокрема, позбутися зайвої ваги, вам необхідно додати його у свій раціон дисципліновано і в правильному порядку.  Для досягнення бажаного результату, рекомендуємо один з варіантів лікування, якого слід дотримуватись щодня перед прийомом їжі.

Вам знадобиться:

Приготування

Перед лікуванням, краще проконсультуватись з дієтологом, щоб він підібрав правильні пропорції, що необхідні для організму. Особисто ми рекомендуємо використовувати три столові ложки насіння льону в день, розділені на рівні порції.  Якщо оберете останній варіант, вживайте рекомендовану порцію льону три рази вдень.

На кожну ложку насіння вам знадобиться склянка води. Оскільки вам призначено три ложки, то і води знадобиться три склянки. Вживайте перед їжею впродовж дня.

Існує багато альтернатив вживання льону. Можна додати його до вівсянки, йогурту, смузі, салату тощо. Це ніяк не вплине на його здатність зменшувати вагу, а результат буде просто чудовим.

І на останок, рекомендуємо вживати насіння льону замість олії, маргарину, хліба та яєць.  Якщо у їжі, яку ви готуєте міститься хоча б один із вищеперелічених інгредієнтів,  краще замініть їх трьома ложками насіння льону у кількості, яку вважаєте за потрібне.

Поради для кращого результату

  1. Ви повинні бути послідовним, коли вживаєте льон. Тільки тоді ви помітите результат і вже з перших місяців почуватиметесь по-іншому.
  2. Рекомендуємо вживати льон впродовж двох місяців, а тоді зробити перерву на 3-4 тижні, перш ніж продовжити лікування.
  3. Поєднайте льон із збалансованим, здоровим та дієтичним харчуванням.
  4. Не забувайте про щоденні вправи для покращення фігури.

Побічні ефекти та застереження

Вживання насіння льону може мати побічні ефекти, адже кожен організм реагує по-різному. Якщо ви приймаєте якісь ліки, краще проконсультуватись з фахівцем щодо можливості вживання льону.

Лляна олія взаємодіє з ліками і у більшості випадків впливає на швидкість їх засвоєння в організмі. До таких препаратів, як правило, належать ті, які призначені для розріджування крові, діабету та гормональні препарати.   

Омега-3 жирні кислоти незважаючи на свої переваги, можуть спричинити  кровотечу у деяких людей через свою антикоуголярну дію. Це також може спричинити зменшення рівня цукру в крові. Тому ми рекомендуємо не перевищувати дозу і дотримуватись вищезгаданих інструкцій. 

 

Джерело:
До списку новин