загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Малиново-маковий торт

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Торт виходить м'який, з легким малиновим смаком. Макові зерна приємно хрумтять... Смакота!

Для торта потрібні два желейних малинових прошарки, маковий бісквітний корж, який розрізається навпіл, білий бісквітний корж, крем. 
Форма діаметром 20 см.

Приготування

Желейний прошарок

15 г швидкорозчинного желатину розвести в 6 ст.ложок  води і швидко, при енергійному перемішуванні ввести в 0.5 кг малинового пюре (перетертого з цукром). Розділіть на 2 частини і залити кожну в форму для торта, поставити охолоджуватися на кілька годин. Форму для торта попередньо потрібно вистелити плівкою.

Можна малину і желатин поділити навпіл і ставити застигати два «коржа» по черзі. Коли перший шар застиг, зняти ободок і залишити цей шар на плівці застигати далі. 

Маковий бісквіт 
6 білків збити до стійких піків, по ходу збивання підсипати 6 ст. ложок цукру. Обережно вінчиком по одному ввести 6 жовтків і 6 ст.ложок борошна, 80 г маку. Спекти корж при 175 градусах.
Бісквіт охолодити і розрізати на два коржі.

Білий бісквіт 

2 білки збити до стійких піків, підсипаючи по ходу 2 столові ложки цукру, вінчиком ввести 2 жовтки і 2 столові ложки борошна. Пекти при 175 градусах.

Крем

2 яйця, 5 ст.ложки крохмалю, 150 г цукру - розтерти міксером в однорідну масу потроху вливаючи 350 мл гарячого молока. Варити до загустіння при постійному помішуванні на маленькому вогні. Остудити. Збити до хвилеподібного стану 300 г м'якого вершкового масла додаючи по ложці охолодженої маси.

Збірка торта.

Нижній шар маковий корж - крем - желе (желе укласти на корж плівкою вгору і обережно зняти плівку) - крем - білий корж - крем - желе - крем - маковий корж. Прикрашаємо, даємо просочитися в холодильнику (краще на ніч)

Нарізати торт гарячим сухим ножем. (Занурити ніж в окріп, витерти і нарізати. Після кожного разу виконати цю процедуру знову)

Смачного!

 

Джерело:
До списку новин