загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Як уберегтися від квартирних крадіжок. Поради правоохоронців

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Безпека оселі залежить тільки від власника. Але вжити заходів, щоб зменшити ризик стати жертвою крадіїв, під силу кожному.

Найпоширенішими видами злочинів, що трапляються у літній період залишаються крадіжки. Загалом же проникати в чужу оселю зловмисники можуть декількома способами.

Наприклад, шляхом пошкодження внутрішнього замка, а також підбором ключів до замків.

Інші ж зловмисники на перешкоди у вигляді замків на вхідних дверях особливо не зважають, обираючи шлях зламування, а інколи самі громадяни провокують крадіїв на вчинення подібного злочину.

– Квартирні крадії, як правило, вибирають для скоєння злочину такий час, коли більшість громадян перебувають на роботі чи за межами міста. Злодії знаходять спосіб проникнути в житло шляхом злому серцевини замка вхідних дверей, віджиму метало-пластикових вікон, підбору ключа. Іноді навіть заґратовані вікна та броньовані двері не зупиняють непроханих гостей, – розповідає полковник поліції Михайло Чорнописький .

– Часом навіть наявність в апартаментах міцних, броньованих дверей не може зупинити досвідченого крадія. Однак, дотримання найелементарніших правил безпеки Ви може значно зменшити ризик побачити свою квартиру обібраною. А у випадку використання арсеналу захисних засобів, ваша оселя може перетворитись на справжню неприступну фортецю, – коментує начальник охорони.

– Однак, багато наших замовників нехтують елементарними правилами захисту оселі. Враховуючи, що зараз літній період часу і у зв’язку із високою температурою повітря, більшість замовників наших послуг залишають у своїх приміщеннях відчиненими вікна чи двері для провітрювання. Для нас, це призводить до збільшення кількості хибних спрацювань охоронної сигналізації, а для крадіїв це спрощує шлях проникнення до Вашого помешкання. В свою чергу виїзд наряду реагування на хибне спрацювання засобів охоронної сигналізації збільшує час на прибуття до іншого об’єкту, де скоюється злочин.

Найкращим захистом Вашої оселі є встановлення охоронної сигналізації та дотримання елементарних правил захисту.

Звичайно, це найелементарніші правила безпеки, які Ви маєте виконувати щоденно. Залишаючи свою оселю закривайте вікна, кватирки, балкони.

Також відвідуйте сайт поліції охорони www.guard.np.gov.ua або телефонуйте на безкоштовну інформаційну лінію, номер якої 0 800-502-220є уніфікованим для усіх операторів: Київстар –097-0-502-220, Лайф –073-0-502-220, МТС –099-0-502-220.

 

Джерело:
До списку новин