загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Ляшко: Іноземці на пенсію їздять по курортах, а нашим її не вистачає і 50 метрів по вулиці пройти!

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Як прожити на півтори тисячі гривень пенсії на місяць? З таким запитанням чернігівські пенсіонери оточили Олега Ляшка прямо на зупинці громадського транспорту.

Людей хвилювало, коли в Україні поліпшиться рівень життя. «Іноземні пенсіонери їздять по курортах, а нашим пенсії не вистачає і 50 метрів по вулиці пройти! Більше того, колишні лікарі та вчителі в ходять пляшки по смітниках збирають! Тому зараз добиваюсь, щоб мінімальна пенсія була 3000 гривень. Також, щоб підняли пенсії людям, які отримують 947 гривень на місяць, та встановили її на рівні прожиткового мінімуму – 1500 гривень, а українцям із великим трудовим стажем – щоб перерахували пенсії. Вони по 30-40 років пропрацювали, а отримують копійки. Треба подолати цю зрівнялівку», - розповів лідер Радикальної партії.

Народний депутат різко розкритикував запропоновану урядом пенсійну реформу. Каже, вона призведе до скорочення кількості людей, які отримуватимуть пенсії.

«Влада зараз хоче підвищити мінімальний трудовий стаж, який дає право на отримання пенсії, до 35 років. Тоді хто отримуватиме пенсії? Ніхто, бо не доживатимуть! Також уряд хоче забрати у лікарів та вчителів право пільгового виходу на пенсію. При цьому, залишити це право суддям і прокурорам. Ми цього не допустимо. Але нам потрібна ваша підтримка. З вашою підтримкою ви зробимо усе!», - підкреслив Ляшко.

https://www.youtube.com/watch?v=LjzkAMNdj68

 

Джерело:
До списку новин