загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

В Японії колишній поліцейський зібрав величезну колекцію іграшок Hello Kitty

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Для свого захоплення пенсіонер побудував окремий будинок.

В Японії 67-річний житель міста Йоцукайдо Масео Гундзі зібрав найбільшу в світі колекцію іграшок фірми Hello Kitty - плюшевих і пластмасових білих кішок з рожевими бантами, а також речей, на яких зображено кішку - взуття, рушники, стільці, парасольки тощо. Про це повідомляє NBC.

Наголошується, що для своєї колекції колишній поліцейський побудував окремий будинок. Масео Гундзі дбайливо зберігає понад п'ять тисяч білих кішок різних форм і розмірів. Слід додати, що всього на колекцію (включаючи будинок) було витрачено близько 267 тис. дол. Пенсіонер каже, що вид колекції допомагає йому розслабитися.

Крім того, колишній поліцейський вважає, що за допомогою своїх іграшок робить своєрідний виклик суспільству.

"Під час роботи в поліції мене привчили підкорятися величезній кількості правил. Я неймовірно втомився від цього. Ніхто не очікує, що у колишнього правоохоронця можуть бути такі захоплення. Мені це подобається", – каже японець.

Дружина пенсіонера каже, що не бачить в його пристрасті до іграшок нічого поганого.

"Важливо, щоб у людини була мета в житті і захоплення. Крім того, з часом у сховищі колекції Масео можна відкрити музей", — вважає жінка.


Нагадаємо, фірма Hello Kitty була відкрита в 1974 році. Про кішку, яка стала згодом знаменитою, також знято мультсеріал.

 

Джерело:
До списку новин