загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Гройсман змовчав про неприємні сюрпризи осучаснення пенсії

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Прем’єр-міністр України розповів нові подробиці “осучаснення” пенсій.

На своїй сторінці в Facebook він спробував виправдатися за пенсійну реформу і заявив про те, що після осучаснення пенсій, виплати не зменшаться.

Як відомо, після перерахунку пенсій, близько третини пенсіонерів можуть отримувати пенсію нижче, ніж було раніше. Однак, Гройсман намагається це всіляко спростувати.

Так, за його словами, чинне законодавство не допускає зниження пенсійних виплат, так як осучаснення передбачає перерахунок всіх пенсій з урахуванням нового показника середньої заробітної плати, розрахованого за 3 останні роки – 3 764,40 грн.

Однак він “забув” вказати той факт, що одночасно з підвищенням мінімалки при розрахунку пенсії буде використовуватися знижений коефіцієнт, який негативно позначиться на підсумковій сумі пенсійних виплат.

“З 1 жовтня буде також підвищена мінімальна пенсія, тому в цілому підвищення торкнеться майже 9 млн пенсіонерів з 12 млн. А в подальшому все раніше нараховані пенсії будуть щорічно “осучаснювати””, – стверджує Гройсман.

 

Джерело:
До списку новин