загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Люди похилого віку зраджують частіше, ніж молодь – дослідження

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Вчені пояснюють це тим, що люди старше 55 років виросли під час сексуальної революції.

Люди похилого віку обманюють своїх чоловіків і дружин набагато частіше, ніж молодь. Це з'ясували вчені Інституту сімейних досліджень.

Згідно з їхніми даними, 20% одружених американців старше 55 років допускають позашлюбні сексуальні відносини, порівняно з 14% опитаних молодше 55 років.

Можна припустити, що це просто тому, що люди похилого віку одружені довше і, таким чином, мали більше часу на зради, але дослідження показує, що випадки перелюбу в старших шлюбах стрімко зросли з 2000 року.

Водночас частка позашлюбних статевих стосунків серед подружніх пар віком 18-55 років знизилася, що показує відмінності.

Дослідження під назвою "Новий віковий розрив у позашлюбному сексі в Америці" очолював Ніколас Х. Вольфінгер, професор Департаменту сімейних і споживчих досліджень Університету штату Юта. Воно засноване на аналізі даних загального соціального опитування.

Можна припустити, що люди старше 55 років потерпають від тривалих шлюбів або кризи середнього віку, але так було завжди. Насправді, вважає Вольфінгер, зміна відображає покоління – він зазначає, що люди старше 55 років виросли під час сексуальної революції.

Також наголошується, що дослідження стосувалося позашлюбних сексуальних відносин в цілому, а не тільки перелюбу виключно в стосунках. Крім того, існує ймовірність того, що результати відображають зростання поліаморії, або "етичної немоногамії" – тобто секс з іншими людьми за згодою вашого партнера.

"Зниження випадків позашлюбного сексу серед молодих американців, мабуть, віщує майбутнє моногамного шлюбу. Але насіння, посіяні сексуальною революцією, як і раніше, дають несподівані плоди серед літніх американців", – підсумував Вольфінгер.

 

Джерело:
До списку новин