загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Уряд схвалив зміни до порядку перерахунків пенсій

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Кабінет міністрів України схвалив зміни до порядку проведення перерахунків раніше призначених пенсій через збільшення показника середньої заробітної плати.

12 липня на засіданні Уряду було схвалено зміни до порядку проведення перерахунків раніше призначених пенсій шляхом збільшення показника середньої заробітної плати (доходу) в Україні, з якої сплачено страхові внески, із урахуванням фінансових ресурсів Пенсійного фонду України.

Про це повідомив Урядовий портал.

В Уряді пояснили, що Законом України від 6 грудня 2016 року № 1774-VIII внесено зміни до статті 42 Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування», якими передбачено проведення перерахунків раніше призначених пенсій через збільшення показника середньої заробітної плати (доходу) в Україні, з якої сплачено страхові внески, на коефіцієнт, що відповідає не менше як 20% показника зростання середньої заробітної плати (доходу) в Україні, з якої сплачено страхові внески, порівняно з попереднім роком.

З метою узгодження Порядку перерахунку пенсій відповідно до частини другої статті 42 Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» із цим Законом прийнято зазначену постанову Кабінету Міністрів України.

 

Джерело:
До списку новин