загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

На Херсонщині на полі виріс рекордний портрет Шевченка

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

На Херсонщині аграрії встановили рекорд, засіявши чорним рисом портрет українського письменника Тараса Шевченка.

Фермери Скадовського району створили портрет за допомогою рису з чорним листям по зеленому полю. Про це розповіла Лана Ветрова з Національного реєстру рекордів. Вона запевнила, що його видно з космосу. 

Площа "Кобзаря" становить 1360 квадратних метрів. Автори портрету - вчені, селекціонери Інституту рису НААН України.

"Нас вразила точність передачі всіх штрихів портрету. Це новий рекорд України в категорії "Наука і технології", - зазначила пані Ветрова.

Рекорд зафіксували 15 липня.

Польовим портретом Кобзаря можна помилуватися до вересня. Потім рис дозріє і його пожнуть. Наступного року місцеві вчені вже задумали новий рекорд. Який саме - поки тримають в секреті.

https://www.youtube.com/watch?v=Y7dTUYKZS58

Минулого року у цьому ж Інституті рису виростили у полі великий тризуб. Його розміри були втричі менші, за портрет Шевченка.

Також пані Ветрова розповіла про вирощений у кукурудзяному полі лабіринт у формі карти України. Такий лабіринт є під Києвом.

Джерело:
До списку новин