загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пільги для пенсіонерів з передмістя: чи будуть безкоштовно пускати в київське метро

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

На які пільги можуть розраховувати бабусі зі столичного регіону.

Багато жителів передмість столиці регулярно бувають в Києві і користуються метро. Серед них – і пенсіонери.

"Мені вже 72 роки, і я живу в Обухові (Київська область), але іноді користуюся київським метрополітеном. Чи маю я право безкоштовно їздити в столичній підземці за пенсійним посвідченням?" – цікавиться Ольга Семенчук.

"Пенсіонери з Обухова не можуть безкоштовно їздити в київській підземці. Таку пільгу виключно для пенсіонерів Києва встановлювала Київрада, тому всі їх поїздки компенсуються КП з міськбюджету. Але якщо міська влада Обухова вирішить надати пільговий проїзд в київському метро своїм жителям, які мають пенсійне посвідчення і перераховуватимуть кошти за це КП, то такий варіант можливий. Але поки таких домовленостей немає", – розповіла Наталія Макогон, радник начальника КП "Київський метрополітен".

Читайте також: У київському метро  помітили короля з почтом

Нагадаємо, більш детальну інформації про пільговиків можна знайти на сайті Київського метрополітену. Там же можна ознайомитися з офіційними документами, на підставі яких надається пільга. Поскаржитись або внести пропозиції щодо роботи метро, можна зателефонувавши на гарячу лінію (044) 537-55-05.

 

Джерело:
До списку новин