загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

До Дня хрещення Київської Русі у столицю привезли 11 ікон з різних регіонів України

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Після молебню 27 липня святині пронесуть хресним ходом в Києво-Печерську лавру.

До Києва в середу, 26 липня, прибули 11 чудотворних ікон Пресвятої Богородиці з різних регіонів України для участі в урочистих заходах з нагоди Дня хрещення Київської Русі-України у столиці.

Так в столицю привезуть чудотворні ікони: «Спас Нерукотворний», «Володимирська-Десятинна», «Призри на смирення», «Київська-Барська», «Радомишльська», «Боянська», «Почаївська», «Зимненська», «Святогірська», «Касперівська» та «Охтирська».

Планується, що 27 липня ікони візьмуть участь у молебні на Володимирській гірці, який очолить предстоятель УПЦ МП Блаженніший Митрополит Онуфрій.

«Після молебню святині пронесуть хресним ходом в Києво-Печерську лавру, де розпочнеться святкове всенічне бдіння, а наступного дня відбудеться урочиста Божественна літургія», - уточнили в прес-службі церкви.

Нагадаємо, Українська православна церква (Київський патріархат) проведе 28 липня традиційну хресну ходу в День хрещення Київської Русі та на честь рівноапостольного князя Володимира.

 

Джерело:
До списку новин