загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Кабмін обманює пенсіонерів, щоб утриматися у влади - Рабінович

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Щоб ще рік протриматися у своїх владних кріслах, влада готова пообіцяти в 2028 році кожному пенсіонеру по особистому літаку!

Кабмін обманює пенсіонерів, обіцяючи підвищити пенсії через 10 років, щоб утриматися при владі.

Таку заяву зробив народний депутат України та лідер партії "За життя" Вадим Рабинович в ефірі телеканалу 112-Україна, коментуючи обіцянку українського уряду підвищити пенсії до 6040 гривень до 2028 року.

"Щоб ще рік протриматися у своїх владних кріслах, влада готова пообіцяти в 2028 році кожному пенсіонеру по особистому літаку! Правителі наші знають, що це маячня, адже їх вже не буде. Яка їм різниця, що обіцяти!", - заявив депутат.

Вадим Рабинович так само нагадав, що в країні ростуть ціни, збільшується інфляція, а тривалість життя падає разом з пенсіями та зарплатами.

"Уряд весь час розповідає, що у нас все покращується. А реалії- - інші. Ціни, інфляція ростуть, людей позбавили пенсій. Влада сподівається, що з таким розвитком подій до 2019 році взагалі не буде ні одного пенсіонера. Середня тривалість життя у нас 63 роки, а вони пенсію хочуть ввести з 65 — значить, нам треба ще після смерті два роки на них отбатрачить!", — переконаний народний депутат.

"У нас ще не було такого уряду, який би так брехав людям. У наступному році ми зобов'язані виплатити 11 з гаком мільярдів доларів за зовнішніми зобов'язаннями. Уряд чудово знає, що взяти їх ніде! Вони не знають, як керувати економікою, ось в чому справа", — резюмував Вадим Рабинович.

 

Джерело:
До списку новин