загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Зцілення словом — найдавніша лікарська методика

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Ми живемо в епоху великих відкриттів і перетворень, але з минулого до нас дійшли унікальні методики зцілення, за допомогою яких із покоління в покоління наші пращури повертали собі душевний спокій, внутрішню рівновагу та фізичне здоров'я. Ідеться про лікування словом. Його неймовірні можливості — це не перебільшення, а реальність. Особливо в лікуванні онкологічних захворювань та інших серйозних недуг.  

ПЕРЕТВОРЮЄ ВОДУ НА ЕЛІКСИР,  ДОЛАЄ НАЙТЯЖЧІ НЕДУГИ

Лікування словом — один із найдавніших методів зцілення на землі. Немає жодного народу, жодного племені, які б його не застосовували. Він виник раніше, ніж траво-, мінерало-, літо-,  металолікування та інші. Давні лікарі, цілителі, волхви, поєднуючи різні методики, починали лікування хворого саме зі слова (молитов, заговорів, психотерапевтичної бесіди тощо).

Що ж таке слово? Лінгвісти (знавці мови) кажуть, що слово — це одиниця, яке несе в собі звукове вираження окремого предмета думки.

Психологи визначають, що слово — це частина другої сигнальної системи, багаторазово повторюючись, воно переходить у першу сигнальну систему й починає впливати на роботу всіх внутрішніх органів і систем. Езотерики стверджують, що слово — це енергетичний фантом. Багаторазове повторення особливо підібраних слів утворює міст, що зв'язує нас із гігантським енергетичним полем Всесвіту.

Кожне з цих трактувань відображає суть. У цьому людина переконалася особисто, випробувавши на собі могутню зцілювальну силу слова. Тому можна тепер підтвердити відомі сентенції:
— коротенька осмислена фраза, в яку хворий вкладає все своє бажання і яку багаторазово повторює, допомагає йому перемогти  навіть складні недуги;
— молитва про зцілення піднімає на ноги й, здавалося б, зовсім безнадійних хворих;
— слова молитов, прочитані священиком, перетворюють звичайну воду на еліксир зцілення;
— їжа, під час приготування якої читають молитву, стає лікувальною;
— слова, промовлені з вірою, воістину творять дива.
   Від хвороб і зовнішніх впливів наймогутнішим захистом є посилення духовного потенціалу. У цьому велику роль якраз відіграє слово. Якщо думати постійно про благо — благо примножиться, якщо думати про зло — людина одержить зло.
Я щиро хочу, щоб слово перетворилося в промінь, який зцілить тіло й розум. Великий римський імператор Марк Аврелій писав: «Життя — це те, що ми думаємо про нього!» Саме тому треба максимально використовувати сили, закладені Творцем, аби бути здоровим і щасливим.
   Ми несемо в собі рай і пекло. Візьмімо з собою в боротьбу проти захворювань здатність жити здоровим і щасливим життям, любити й бути любимим, незважаючи на всілякі життєві перипетії — й хвороба відступить.  

«МОЛИТВА –  ЦЕ ПОЛІТ СЕРЦЯ ДО БОГА» 

Творець дав людині великий дарунок — молитву. Вона має стати другим диханням людини. Молитва — це найпотужніша форма енергії, яку випромінює людина, так говорить доктор Каррель. Щоденне молитовне звертання до Бога докорінно змінює життя людини. Людина стає кращою, чистішою, одужують її душа та тіло. Адже вона спілкується з Творцем. «Молитва — це політ серця до Бога», — говорив священик Олександр Мень.

Кожна людина сама собі підбирає молитви, зокрема ті, які підказала  їй її підсвідомість. Наведу тексти деяких із них.

Молитви про зцілення
«Господи Боже, Владико життя мого! Ти з милості Своєї сказав: «Я не хочу смерті грішника, але щоб він покаявся й живим був». Я знаю, що ця хвороба, від якої я страждаю, - це покарання Твоє за мої гріхи й беззаконня: знаю, що ділами своїми я заслужив найтяжчого покарання, але, Людинолюбче, чини зі мною не за злобою моєю, а за безмежним  милосердям Твоїм. Не побажай смерті моєї, але дай мені сили, щоб я терпляче переносив хворобу як заслужене мною випробування, а після уздоровлення від неї навернувся всім серцем, всією душею й усіма моїми почуттями до Тебе, Господа Бога, Творця мого, й жив для виконання святих Твоїх заповідей, для спокою моїх рідних і для мого спасіння. Амінь».

«Господи, Ти бачиш мою хворобу. Ти знаєш, який я грішний і немічний. Допоможи мені терпіти та дякувати Твоїй доброті. Господи, сотвори, щоб хвороба ця була на очищення багатьох моїх гріхів. Владико Господи, я в руках Твоїх, помилуй мене по волі Твоїй, і якщо мені корисно, зціли мене невдовзі. Достойне по справах моїх приймаю. Пом'яни мене, Господи, у Царстві Твоєму! Слава Богові за все!»

Розумна, гарна, благодатна молитва — це такий стан людини, коли вона безупинно молиться, коли молитва стає її єством. До цього треба постійно прагнути й багато трудитися. Молитися можна постійно, під час виконання різноманітних справ. Молитва має наповнювати душу Божественною благодаттю.

Молитва за дітей
Дуже помічними є молитви батьків за своїх дітей (мені вони, як «бальзам на душу»). «Господи Ісусе Христе, хай буде милість Твоя на дітях моїх (імена), збережи їх під покровом Твоїм, покрий від усяких лукавих похотей, віджени від них усякого ворога й супротивника, відкрий їм вуха й очі сердечні, даруй зворушення й смиренність серцям їхнім. Господи, всі ми - творіння Твоє, помилуй дітей моїх (імена) та спрямуй їх на покаяння.

Урятуй, Господи, і помилуй дітей моїх (імена), й просвіти їхній розум світлом розуму Євангелія Твого, й настав їх на шлях заповідей Твоїх, і навчи їх, Спасе, творити волю Твою. Бо ти є Бог наш. Амінь».
Тому щиро вірмо: Творець нас любить і допоможе в будь-якій ситуації. Вважаю, що  в наших із вами силах змінити наше здоров'я, наше життя, екологію нашого тіла. Тож щиро побажаймо один одному здоров'я, щастя й усіх земних благ.

Молитва про захист
Пошлімо потоки любові, подяки тепла й ніжності Творцеві Всесвіту. Я переконаний, що нам із вами потрібно жити тут і зараз, інше нам не підходить. Тому треба  навчитися захищати себе за допомогою молитви.

Пропонується вашій увазі текст захисної молитви. «Дякую Тобі, дорогий Отче Небесний, що мені нема чого боятися, якщо Дух Святий перебуває зі мною. Нехай страждання й негоди тіснять мене, Ти допоможеш і збережеш мене. Дякую, що Ти даєш мені перемогу. Мій страх народжується від неповної довіри до Тебе. Допоможи, Господи, дивитися тільки на Тебе, допоможи усвідомити, що страх мій необґрунтований. Ти — мій захист. Ти — моя скеля! Ніякі життєві бурі не страшні мені, коли Ти поруч. Амінь».
    Отже, відкиньте негативні установки, які вам нав'язують інші, наприклад, що вам залишилося недовго жити, що медицина неспроможна, що вам уже 70 років і організм зношений тощо. Не спілкуйтеся з такими «знавцями», простіть їх і прямуйте далі. Страждання замініть на «олімпійський» спокій, тверезий розум, які допоможуть вам виробити план дій.

НЕ БУДЬТЕ ЗРАДНИКОМ САМОГО СЕБЕ – ПИШАЙТЕСЯ СОБОЮ

Складаючи свій план, обов’язково візьміть до уваги такі рекомендації. 
— Застосовуйте у лікуванні нові знання. Нехай спочатку це будуть маленькі зернятка, але з часом вони переростуть у вагомі результати. Працюйте на своє зцілення постійно, навіть уві сні.
— Реанімуйте любов до себе. Любіть себе таким, яким ви є. Не будьте зрадником, не кидайте себе в таку тяжку хвилину вашого життя. Господь покарає вас за зрадництво. Любіть себе в усьому: у справах, виконанні програми оздоровлення, у своїх рідних, близьких. Пишайтеся собою. Ви — особистість, ви єдиний чи єдина в цьому світі.
— Створіть собі позитивними думками, словами, почуттями та справами егрегор добра та щастя. Не відкладайте це на потім. Жити треба тут і зараз. І для цього немає жодних перешкод.
— Не витрачайте на гнів, агресію, осуд, критиканство, злість жодної «клітинки» здоров'я.
— Створіть собі життєву позицію переможця.
— Повірте в здатність вашого тіла зцілювати й відновлювати себе, а також у те, що ви перебуваєте в повній безпеці, під захистом Бога та Ангела-Охоронця.
— Пам'ятайте про те, що ви унікальна індивідуальність, і обраний вами шлях зцілення — правильний.
— Не соромтеся про себе говорити якнайкраще, упевніть себе, що ви «чогось варті» й заслуговуєте на допомогу Вищих Сил.
— Відкиньте страх, непевність, сумніви, й ви станете невразливим і непереможним. Пам'ятайте, що ви маєте вижити, щоб духовно й фізично відновитися за допомогою Бога.

Зиновій Бичко, мовознавець,
член Національної спілки журналістів України

 

Джерело:
До списку новин