загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Народні способи лікування підвищеної пітливості

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Дуже допомагає контрастний душ двічі на добу – вранці і ввечері.

Сильне потовиділення здатне зіпсувати життя кому завгодно. Звичайно ж, пітніють всі люди без винятку. Але хтось цілком обходиться душем і дезодорантом, а комусь ці заходи допомагають буквально на кілька хвилин.

Як за допомогою народних засобів лікувати підвищену пітливість.

Контрастний душ

Перший і найпростіший засіб – це звичайний контрастний душ, доступний абсолютно всім. Найкраще проводити його два рази на добу – вранці і ввечері. Слідкуйте за тим, щоб температури були прийнятними – не можна впадати в крайності. Знижуйте температуру холодної води поступово, інакше можете застудитися. Необхідно приблизно три-чотири чергування, тривалістю близько 30 секунд кожне. Після душу ретельно розітріться махровим рушником. До речі, подібні водні процедури стануть непоганою звичкою, оскільки вони дуже позитивно впливають на весь стан організму людини.

Дубова кора

З якою б пітливістю ви не зіткнулися – рук чи, ніг, пахвових западин або інших частин тіла, обов'язково спробуйте відвар дубової кори. У дубовій корі міститься велика кількість речовин, що нормалізують роботу потових залоз і володіють бактерицидною дією.

Готується відвар так: в емальований посуд помістіть п'ять столових ложок ретельно подрібненої дубової кори, залийте літром води і доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь і кип'ятіть до тих пір, поки половина обсягу води не википить. Після цього накрийте каструлю кришкою, укутайте махровим рушником і настоюйте близько години.

Процідіть за допомогою марлевої серветки і перелийте в скляну ємність. Зберігати її необхідно виключно в холодильнику і не більше трьох діб, щоб відвар не втратив своїх цілющих властивостей. Щовечора, після душу, необхідно робити примочки. Змочіть у відварі дубової кори марлеві серветки і прикладіть їх до проблемних зон на 20 хвилин. У міру підсихання серветки необхідно міняти. Поліпшення ви помітите вже через 3 дні, а повний курс лікування повинен тривати не менше 10 днів.

Яблучний оцет

Не менш ефективний і звичайний яблучний оцет. Протягом дня якомога частіше протирайте проблемні місця ватним диском, змоченим в оцті. А перед сном робіть компреси – змочуйте в розчині яблучного оцту (1 столова ложка оцту на половину склянки води) марлеві серветки і прикладіть на 10 хвилин до проблемних місць. Після цього промийте шкіру прохолодною водою. Тривалість курсу лікування – 14 днів.

Настоянка з листя волоського горіха

Для приготування цієї настоянки вам знадобиться три столових ложки подрібненого листя волоського горіха. Можна використовувати як сухе, так і свіже листя. Помістіть і в скляну ємність і залийте однією склянкою горілки. Залиште настоюватися в холодильнику на 10 діб, періодично помішуючи. Цією настоянкою необхідно змащувати місця підвищеної пітливості не менше п'яти разів на добу. Тривалість курсу лікування – 14 днів.

Відвар польового хвоща

Дуже ефективний при підвищеній пітливості і польовий хвощ. Для лікування необхідно приготувати відвар. Помістіть в емальовану ємність три столових ложки польового хвоща, залийте половиною літра води і кип'ятіть 3 хвилини. Після цього остудіть, процідіть за допомогою марлевої тканини і перелийте в скляну ємність.

Перед сном, після душу, необхідно робити компреси з польовим хвощем. Прикладіть змочену у відварі марлеву серветку до проблемних місць, залиште на 20 хвилин. У міру підсихання серветки необхідно міняти. Продовжуйте курс лікування протягом одного місяця. При необхідності його можна проводити 4 рази на рік.

Хвойна мазь

Якщо пітливість дуже сильна, можна спробувати хвойну мазь. Для її приготування вам знадобиться п'ять столових ложок будь-якого натурального меду і три столові ложки подрібнених голок ялини або сосни. Мед на водяній бані розтопіть, додайте хвою і кип'ятіть близько 10 хвилин. Після цього перелийте отриману масу в скляну ємність і поставте на 10 діб в холодильник.

Лікування полягає в наступному. Щодня перед сном наносите на місця підвищеної пітливості товстий шар мазі. Через 20 хвилин промийте шкіру великою кількістю проточної води, промокніть рушником. У більшості випадків підвищена пітливість зникає вже після першої процедури, але припиняти лікування не можна – воно повинно тривати 14 днів. В іншому випадку через кілька днів підвищена пітливість повернеться назад.

 

Джерело:
До списку новин