загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Їй 90, вона вивчає Шекспіра: Найстарша студентка Британії дає 5 життєвих порад

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Джой Леслі Гібсон 90 років – відтоді як жінка вийшла на пенсію 30 років тому, вона уже встигла пройти кілька бакалаврських програм, а тепер здобуває ступінь PhD в Інституті Шекспіра Бірмінгемського університету.

Леслі Гібсон живе по сусідству із бібліотекою у Стенфорді-на-Ейвоні та, як більшість студентів, щодня вирішує дилему – як знаходити час для позакласних активностей після навчання, йдеться на The Telegraph.

“"Це завжди важко – балансувати між роботою та спілкуванням із друзями", – пояснює Гібсон.

Жінка вивчає театральну справу. Вона вже мала досвід на сцені – грала у постановці Шекспірового "Гамлета". Зараз для здобуття ступеня PhD вона повинна буде зіграти у Театрі Єлизавети. Жінка розповідає, що завжди тішилась успіхам королеви Британії, але сама ніколи таких можливостей не мала.

Свого часу Джой Леслі Гібсон пішла працювати викладачем на театральні курси, пізніше влаштувалася журналісткою в один із журналів. Вона завжди мріяла про сцену і відновила свій творчий пошук після виходу на пенсію, у 60 років.

Тоді жінка пішла вивчати філософію, далі студіювала Ренесанс в університеті Сассекса, а далі захопилася Шекспіром.

"Мені здається, молоді люди зараз недостатньо освічені. Я часто спілкуюся зі студентами, здається вони вже зараз не мають навіть того рівня освіти, який у мене був у школі. Вони постійно думають, як заробити гроші після закінчення університету, не дуже зважаючи на те, ким вони дійсно хочуть стати", – вважає жінка.

Гібсон ніколи не була одружена і не має власних дітей. За словами найстаршої студентки Великої Британії, все її життя – "надзвичайна незалежність", вона ніколи не акцентувала на тому, що мусить вийти заміж.

Джой Леслі Гібсон також охоче дає 5 порад нинішнім та майбутнім студентам:

1. Не марнуйте час на "спеціальності для Міккі Маусів", на зразок менеджменту гольф-клубів. Вивчайте конкретні предмети, а не все загалом і нічого власне.

2. Спілкуйтеся із друзями, одногрупниками, беріть участь у гуртках, але не переобтяжуйте себе цим – ви маєте бути сконцентрованими на навчанні.

3. Ще під час студій думайте про те, ким станете, коли випуститеся. Не забудьте обміркувати, як зароблятимете гроші і забезпечуватимете своє життя.

4. Майте час і місце роботи, де вас ніхто не відволікатиме.

5. Робіть хороші конспекти і тримайте їх у належному порядку.

 

Джерело:
До списку новин