загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Тернопільські пенсіонери безкоштовно отримають електронний квиток для проїзду у громадському транспорті

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Виконавчий комітет затвердив порядок видачі безкоштовних електронних карток для проїзду в громадському транспорті для пільгових категорій.

 Згідно з цим рішенням безкоштовно отримати такі картки зможуть не лише пільговики, для яких це передбачено законодавством, а й тернопільські пенсіонери.

Прийом документів на отримання електронного квитка розпочнеться на початку серпня. Для отримання електронних карток пільговикам та пенсіонерам необхідно буде надати згоду на обробку персональних даних, заповнити анкету, надати документи, який посвідчує право на пільгове отримання електронного квитка та долучити фото.

 Збір даних для видачі електронних квитків та видача виготовлених електронних квитків буде здійснюватися «Центром надання адміністративних послуг», управлінням соціальної політики та управлінням житлово-комунального господарства, благоустрою та екології через  так звані «ЖЕКи».

Правила користування електронними квитками будуть оприлюднені у місцях видачі електронних квитків та на сайті Тернопільської міської ради.

 

Джерело:
До списку новин