загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Аномальна спека в країнах Європи досягла найнебезпечнішого рівня

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

З перших днів серпня на території країн Південної і Східної Європи панує аномальна спека. Від надзвичайно високої температури повітря страждають жителі низки регіонів Італії, Чорногорії, Хорватії, Боснії і Герцеговини, Сербії, Румунії, Польщі та Словенії.

Такі дані оприлюднила Європейська мережа метеослужб Eumetnet, пише DW.

У Хорватії був встановлений рекорд споживання електроенергії через постійно працюючі кондиціонерів. Хорватські пожежники з першого дня серпня борються з лісовими пожежами.

У Боснії і Герцеговині влада оголосила надзвичайний стан після того, як найвищий температурний показник досяг 42 градусів. Він тримається на цьому рівні вже четвертий день.

У деяких районах Італії, зокрема під Неаполем метеорологічна служба міністерства оборони країни зафіксувала понад 50 градусів спеки.

Помаранчевий рівень небезпеки оголошено у Франції, Іспанії, Греції, Болгарії, Македонії та Угорщині. На острові Корсика пожежа знищила 170 гектарів лісу.

У лісах Греції за останні дні було виявлено більше 150 вогнищ загоряння.

У Румунії та Польщі аномальна спека стала причиною смерті двох людей, кілька десятків звернулися за медичною допомогою.

В Україні поступово починає спадати спека. Про це повідомила синоптик Наталія Діденко. Вже в понеділок послаблення спеки пошириться на значну частину території України.

 

Джерело:
До списку новин