загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Осінь буде вирішальною для української пенсійної системи - Розенко

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Віце-прем'єр-міністр Павло Розенко підтримує ініціативу об'єднати представлений урядом законопроект пенсійної реформи із законодавством про введення накопичувальної системи.

Про це повідомляє його прес-служба. 

«Ця осінь для пенсійної реформи буде вирішальною. У Верховної Ради України є прекрасний шанс той проект пенсійної реформи, який представив уряд, об'єднати із законодавством про введення накопичувальної системи. Є така ініціатива понад 60 народних депутатів. І я особисто цей процес вітаю», - зазначив Розенко.

За його словами, саме зараз є чудова нагода провести не фрагментарну, а комплексну пенсійну реформу, у рамках якої вирішити питання з осучасненням пенсій, навести лад у солідарній системі, і при цьому - показати чітку перспективу для тих людей, які мають бажання самостійно формувати своє пенсійне майбутнє. 

«Нам дійсно потрібно пройти певний підготовчий етап для повноцінного запуску накопичувального рівня. Але ми повинні дати чіткий сигнал - і економічна ситуація дозволяє говорити про це, - що з 1 січня 2019 року вже може повноцінно стартувати накопичувальна система», - наголосив Розенко.

Як повідомлялося, 13 липня 2017 року народні депутати підтримали у першому читанні урядовий законопроект № 6614 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій", який входить до пакету законопроектів щодо пенсійної реформи.

Очікується, що восени депутати розглянуть та ухвалять законопроект у другому читанні.

 

Джерело:
До списку новин