загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Смоква зі слив та яблук

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Таке варення залюбки жують діти, його зручно брати на роботу або в дорогу як перекус. А ще воно надзвичайно смачне, економне

Якщо варення у вашій сім’ї не дуже йде, а фрукти із саду кудись дівати треба, приготуйте смокву. Таке варення залюбки жують діти, його зручно брати на роботу або в дорогу як перекус. А ще воно надзвичайно смачне, економне (треба зовсім мало цукру), низькокалорійне і корисне.

Інгредієнти:

1 кг слив або яблук (або по півкілограма кожного фрукту), 1 скл цукру. Можна додати 0,5 ч. ложки кориці, 1 ст. ложку меду.

Сливи (краще м’які) або яблука вимити, обсушити, видалити кісточки. Викласти на застелене пергаментом деко і поставити в розігріту до 180 °С духовку на 25–30 хв до розм’якшення. Або протушкувати у каструлі. Злегка остудити, змолоти блендером до однорідного стану. Додати цукор (до солодких яблук цукор не додавати) і добре перемішати. Викласти пюре шаром товщиною 5 мм на пергамент, злегка змащений олією, або силіконовий килимок, або рукав для запікання, покладений на деко.

Сушити в розігрітій до 70 °С духовці близько 8 год. Можна сушити три дні у теплому місці або спершу підсушити 3–4 год у духовці, а потім досушувати 2–3 дні у теплому місці, на сонці. Нарізати смужками, згорнути рулетиками. Для тривалого зберігання скласти в банку, пересипаючи цукровою пудрою або цукром, і щільно закрити. Відкриту банку зберігати в холодильнику.

 

Джерело:
До списку новин