загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Правила нестаріючих красунь: чим раніше почнеш, тим краще!

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Принципи краси - просто і зрозуміло!

Є дуже багато жінок, які з віком нібито не старіють зовсім. І шкіра чиста, і зморшок майже немає, хіба що мімічні – в куточках очей. І посміхаються так часто, немов у них все добре завжди …  А запитайте у них секрет молодості! Запевняю вас, з’ясується, що у кожної свої секрети! Але є і щось спільне. Якісь головні принципи. Ось і постараємося їх виділити.

Перше правило. Слідкуйте за травленням. 

Кишечник повинен працювати, як годинник. Запори – це отруєння організму, це в’яла тьмяна шкіра. Тонкий кишечник за віруваннями східної медицини – це коріння нашого організму. Якщо коріння дерева хороше, міцне, то, відповідно, дерево процвітає, воно красиве. А при гнилих коренях, дерево в’яне, сохне. Те ж саме і наш кишечник, якщо він здоровий, цілий то, відповідно організм буде процвітати. І людина буде довго жити.

Здоров’я нашого кишечника, в першу чергу, залежить від їжі: свіжі овочі і фрукти, чиста вода, поменше здобного тіста, салати і каші, а також чай з ромашки вранці дуже сприяє красі шкіри. До речі, про воду: стан шкіри, стрункість тіла і енергійність в чималому ступені залежать від кількості та якості води, яку ми п’ємо. Не вірите? Це легко довести.

Для початку розглянемо будову шкіри. В епідермісі знаходяться білкові волокна – колаген, який має чудову здатність: при попаданні у воду збільшується в обсязі. Набряклий колаген зсередини збільшує тиск на шкіру, яка, завдяки цьому розгладжується, зморшки зникають або зменшуються.  Від цього процесу і залежить гладкість шкіри. І найдоступніший спосіб зберегти її молодість і вирішити масу проблем зі здоров’ям – щодня випивати 1,5-2 літра некип’яченої природної води. Води, яка наповнить ваш організм життєвою енергією і киснем. І незабаром ви побачите результат на обличчі: ваша шкіра буде гладкою, сяючою та шовковою.

Друге правило. Повноцінний сон. 

Недосипання – це найлютіший ворог краси шкіри і волосся! Намагайтеся лягати спати в такий час, щоб вам вдалося добре виспатися.  Сон – це найпрекрасніший подарунок людині від Бога. Раніше думали, що сон – прокляття, що забирає стільки цінного часу. Але тільки нещодавно люди усвідомили корисність сну. Завдяки сну людина, крім тілесного розслаблення, очищається морально – після сну стираються емоції, зайва інформація і залишається тільки факт в пам’яті.

Третє правило. Свіже повітря – це друг краси! 

Якщо ви цілий день сидите в офісі, пройдіть додому пішки хоча б кілька зупинок. Кватирки і вікна повинні бути постійно відкриті, а взимку якомога частіше. У вихідні влаштовуйте довгі прогулянки на свіжому повітрі. Щоб людина відчувала себе відносно нормально, їй необхідно в годину близько тридцяти кубометрів свіжого повітря.

І ще один важливий секрет збереження краси та молодості – БАНЯ! Наша шкіра – живий організм і в цьому організмі накопичуються токсини (отруйні речовини), від яких ми повинні постійно звільнятися.  Підраховано з точністю архимедового «Пі», що людина повинна виділити через пори своєї шкіри в ТРИ З ПОЛОВИНОЮ РАЗИ БІЛЬШЕ відходів, НІЖ ЧЕРЕЗ пряму кишку і НИРКИ! Цього можна досягти тільки за допомогою парової лазні з віником.

Особливо добре, коли в лазні все зроблено з дерева. Крім того, знахарі ще з вечора роблять в тазику дуже солоний розчин, просочують цим розчином рушник і трохи вичавлюють його. Коли після натирання солоним рушником, тіло стане червоним, як омар, ви можете вважати, що ваша шкіра є живим організмом. При цьому радиться користуватись не милом, а кукурудзяною мукою, не шкідливою в гарячому просторі.

Четверте правило. Вітаміни !!! 

Де знаходяться вітаміни, не мені вам пояснювати! Це знають нині навіть діти. Звичайно ж, не в сигаретах, не в алкоголі, і не в тістечках! Хіба що підкажу щодо зимового часу. Взимку найбільше знайдете вітамінів не в тепличних овочах, а в сухофруктах.

Так що налягайте на компот із сухофруктів, курагу та ізюм додавайте у вівсяні пластівці вранці, і регулярно пийте настій шипшини, він повинен бути кислуватий на смак, тільки тоді в ньому достатньо вітамінів.

«Кілька ложок вівсянки, помідор, апельсин, чашка чаю і йогурт, по порції всіх інших продуктів щодня – і можна забути про старість і втому. Якщо, звичайно, не забувати про заняття спортом », – сказав Пратт.

З числа «чудо-продуктів» фахівець виділив: квасолю і чорницю, капусту брокколі і вівсянку, апельсини, гарбуз, сою, лосось, шпинат, чорний і зелений чай, помідори, індичку, горіхи і йогурт. Щоб дієта приносила результат, всі перераховані продукти треба їсти хоча б 4 рази в тиждень.

П’яте правило. Внутрішній настрій і стан душі! 

Секрет збереження молодості в тому, щоб уникати негарних емоцій. Це не менш важливо, ніж все вищесказане!

Фото: styleline.me

 

Джерело:
До списку новин