загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

6 крапель цієї олії на день, і жир на животі зникне

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Щоб сприяти втраті ваги, пийте по дві краплі цієї олії під час кожного прийому їжі. Не перевищуйте вказану кількість, адже це може мати негативні наслідки для організму.

Жир на животі – це одна з найпоширеніших проблем зі здоров’ям та причин хірургічного втручання, особливо в жінок, які щодня борються, намагаючись позбутися його.

Утім, на жаль, якщо постійно не слідкувати за своїми звичками та раціоном харчування, це дуже швидко починає позначатися саме на ділянці живота, адже там легко накопичується жир. Тоді утворюються “боки”, які руйнують вашу струнку фігуру.

Худнути – це завжди складне завдання, яке вимагає постійних зусиль, особливо, якщо ви хочете позбутися черевного жиру.

На щастя, існує багато способів вирішити таку проблему і не вдаватися до радикальних заходів, зокрема ліпосакції.

Потужна олія домашнього приготування, яку можна зробити з найпростіших натуральних інгредієнтів є однією з альтернатив, що природнім способом зроблять вас стрункішими та захистять організм від різноманітних захворювань. Готові записувати рецепт?

Олія кориці для втрати ваги та плоского животика

Цю олію протягом багатьох років використовували як альтернативний засіб для лікування та профілактики різноманітних захворювань, а також щоб покращити загальний стан здоров’я.

Спочатку її застосовували лише з лікувальною метою, однак потім виявили, що вона спалює жир, особливо в ділянці живота.

Олія кориці набула такої популярності по всьому світу через те, що це потужний концентрат, який сприяє схудненню, виводить токсини та бореться зі шкідливими для здоров’я бактеріями й хімічними сполуками. 

Також варто згадати про її здатність зміцнювати мозок та пам’ять і посилювати імунну систему.

До того ж, олія кориці ідеально підходить людям із діабетом або підвищеним рівнем цукру в крові, адже вона допомагає його знизити та збалансувати.

 

Завдяки всім її корисним властивостям та простому рецепту, олію кориці неодмінно варто додати до свого раціону харчування та доповнити цей засіб заняттями спортом, щоб спалювати більше черевного жиру.

Як приготувати таку олію для спалення жиру?

Вона дуже дешева, тому її можна використовувати, скільки заманеться.

Інгредієнти

  • 1 склянка оливкової олії 
  • 6 паличок кориці 
  • 1 одна скляна банка з кришкою 

Спосіб приготування

  • Крок 1. Покладіть палички кориці в невелику скляну банку.
  • Крок 2. Налийте на них оливкову олію, так щоб вони повністю в неї занурились.
  • Крок 3. Поставте банку в тепле місце десь у будинку та залиште на три тижні, час від часу переміщуючи.
  • Крок 4. Коли рекомендований час мине, зцідіть олію в іншу посудину, використовуючи марлю або схожий матеріал. Зберігайте в прохолодному, сухому місці. 

Використання

Щоб максимально використати властивості цієї олії, потрібно пити її по дві краплі з кожним прийомом їжі протягом дня.Такої незначної кількості буде досить, щоб стимулювати схуднення.

Важливо зазначити, що в жодному разі не варто перевищувати зазначену дозу, адже це може призвести до негативних побічних ефектів. Важливо. Перед тим, як вживати олію кориці, прочитайте вказані нижче протипоказання.

Протипоказання до олії кориці 

  • Хоча цей засіб і володіє численними корисними для здоров’я властивостями та сприяє втраті ваги, не варто також ігнорувати деякі побічні ефекти, які може спричиняти олія кориці в окремих випадах.
  • Люди з колітом або гастритом повинні споживати цю олію в помірних кількостях, адже попри її користь, вона також може подразнювати травну систему.
  • Якщо у вас виразка шлунку, не варто вживати алкогольні напої, адже вони можуть ще більше подразнити шлунок та кишківник.
  • Вагітним або жінкам, які планують дитину, також не варто пити алкоголь і цю олію, адже вони симулюють приплив крові до ділянки тазу та матки, що може бути загрозою для вагітності.
  • Пацієнти з будь-якими розладами серця мають вживати олію кориці тільки під наглядом лікаря. Також варто використовувати маленькі дози, адже кориця може дещо пришвидшувати пульс.
  • Тривале вживання самої кориці або її олії може бути дуже шкідливим для здоров’я. Перевищення допустимого рівня спричиняє блювоту та подразнення нирок.

 

Джерело:
До списку новин