загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Самотність і соціальна ізоляція страшніші, ніж ожиріння, - науковці

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Для людини найбільшу загрозу представляють самотність і соціальна ізоляція. Такого висновку дійшли американські психологи з Університету Брігама Янга, прес-реліз дослідження опублікований на сайті EurekAlert!

Вчені провели два метааналізи, в кожному з яких об'єднували результати десятків досліджень, за участю мільйонів добровольців. Було встановлено, що міцні соціальні зв'язки сприяють 50% зниженню ризику ранньої смерті. При цьому соціальна ізоляція або самотність збільшує ризик передчасної смерті в більшій мірі, ніж інші чинники, включаючи ожиріння.

На думку дослідників, взаємини з іншими людьми є фундаментальною потребою, вони важливі для психологічного благополуччя і виживання людини. Вчені вважають, що необхідно нарощувати кількість баз відпочинку і парків, де пенсіонери, які найбільш уразливі для самотності, можуть спілкуватися з іншими людьми.

Раніше дослідження Loneliness Study показало, що 42,6 мільйона дорослих американців віком понад 45 років потерпають від хронічної самотності. 

 

Джерело:
До списку новин