загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Гройсман: Ми продовжуватимемо політику підвищення зарплат учителям

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Держава повинна забезпечити достатньо високий рівень життя українських учителів, тоді як самі педагоги мають піклуватися про своє професійне удосконалення і постійне підвищення кваліфікації.

У бюджеті на 2017 рік було закладено збільшення зарплат учителям на 50%, заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман. За його словами, пріоритети залишаться незмінними і під час формування держбюджету на 2018 рік.

Українські вчителі мають бути мотивованими заробітною платою, заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман на Всеукраїнській конференції педагогічних працівників.

За словами прем'єра, одним із кроків уряду було збільшення зарплати для вчителів на 50%, згідно з державним бюджетом на 2017 рік. Гройсман додав, що нині влада формує бюджет на 2018 рік, і "пріоритет залишається незмінним".

“Я би дуже хотів, щоб кожен з вас пишався повагою з боку держави, вашою заробітною платою, матеріально-технічним забезпеченням, соціальними гарантіями. Я би хотів, щоб український вчитель думав тільки над тим, як підвищити свою кваліфікацію, як опанувати нові методики і як робити професійно свою справу, а держава має подбати про те, щоб рівень вашого життя був достатньо високий”, - підкреслив Глава уряду.

"Ми продовжуватимемо політику підвищення зарплат учителям", – додав Гройсман.

“Я глибоко переконаний у тому, що і наступний 2018 рік буде роком розвитку нашої української якісної освіти. Як би нам не було важко, але ми з вами спільно приречені на успіх”, - звернувся Прем’єр-міністр до освітян.

Згідно з державним бюджетом на 2017 рік, державна субвенція на освіту, із якої фінансують зарплати вчителів, становила 52,6 млрд грн. У 2016 році субвенція становила 44,8 млрд грн.

 

Джерело:
До списку новин