загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Де можна отримати відповіді на питання про страховий стаж та заробіток?

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Сьогодні, коли у всіх на устах пенсійна реформа, все більше осіб почали цікавитись питаннями страхового стажу та заробітку. Отримати відповіді на більшість своїх запитань, кожен громадянин може не виходячи із дому. Для цього необхідно зареєструватись на веб - порталі Пенсійного фонду України, вибравши один із способів.

Перший спосіб - один раз звернутись з заявою, паспортом та ідентифікаційним номером до управління Пенсійного фонду і отримати реєстраційний код доступу до веб-порталу. Другий спосіб – за допомогою свого електронного цифрового підпису отримувати електронні послуги на веб-порталі .

Електронні послуги веб-порталу надають можливість:

- отримувати інформацію, накопичену в базі даних персоніфікованого обліку, здійснювати контроль за даними, що вносяться до системи персоніфікованого обліку та впливають на пенсійні права (для працюючих). - Отримувати відомості з власної пенсійної справи щодо суми призначеної пенсії, з урахуванням усіх встановлених надбавок, виду пенсії, закінчення строку виплати пенсії тощо (для пенсіонерів). - Подавати заяву-запит на попереднє замовлення паперових документів, а саме: виписки із системи персоніфікованого обліку, виписки із пенсійної справи (для пенсіонерів), виписки про стан розрахунків з Пенсійним фондом України (для страхувальників).

Більш розгорнуту інформацію можна отримати зайшовши на сайт Пенсійного фонду України.

 

Джерело:
До списку новин