загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Настоянка листя хрону лікує гепатит і цироз печінки

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Чи корисне листя хрону і як його застосовувати? Ваш постійний читач Олександр Никифорович. с. Опішня Полтавської обл.

Під час презентації в Києві своєї книги «Резервні можливості організму. Дихання. Свідомість. Міфи і реальність» доктор медичних наук, професор Іван Неумивакін відзначив особливі властивості хрону як скарбниці мікро- й мікроелементів, комплексу вітамінів.

Так, листя хрону містить вітаміни С, В, каротин, флавоноїди, кальцій, калій, залізо, мідь, фосфор, сірку, вуглеводи, крохмаль тощо.

З листя хрону можна приготувати настоянку, яка помічна за хвороб печінки, у тому числі вірусного гепатиту й цирозу, за чоловічих і жіночих хвороб, порушення обмінних процесів, остеохондрозу та остеопорозу, атеросклерозу.

Рецепт настоянки листя:

• листя хрону подрібнити, натовкти ним банку, залити горілкою і тримати в холодильнику на нижній полиці 7 діб.

• процідити й зберігати за кімнатної температури в темному місці.

•  пити по 1 ст. л. 2-3 рази на день за 30 хв до їди. Можна до цієї настоянки ( на 0,5 л ) додати 2-3 ст. л. меду і сік 2-3 лимонів.

Настоянка листя хрону протипоказана (!) людям, хворим на гастрит з підвищеною кислотністю, виразку в травному тракті, пієлонефрити.

Джерело:
До списку новин