загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Рак і Wi-Fi: лікарі розповіли, чи варто хвилюватися

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Більшість експертів сходяться на думці, що технологія Wi-fi не несе небезпеки для здоров'я.

Однак існують все-таки деякі побоювання.

Wi-Fi - це технологія, що дозволяє комп'ютерам, смартфонам або іншим пристроям підключатися до інтернету в межах певної області. Це відносно новий винахід і вперше був випущений у 1997 році.

У наші дні технологія знаходиться практично повсюдно, і все більша кількість людей турбується про можливу довгострокову шкоду для здоров'я.

Wi-Fi працює з використанням штучного радіочастотного випромінювання аналогічного bluetooth, мікрохвилям і телевізійним сигналам. І хоча вона може здатися невідомою територією, протягом десятиліть проводилося велике дослідження радіохвиль.

У 2013 році огляд, опублікований у журналі Journal of Radiation Safety Journal, прийшов до висновку, що технологія Wi-Fi не представляє небезпеки для здоров'я.

Це пов'язано з тим, що тип випромінювання, який він використовує, знаходиться на низькоенергетичному кінці електромагнітного спектра.

За даними Американського онкологічного товариства, у цього достатньо енергії, щоб переміщати атоми в молекулі навколо або змушувати їх вібрувати, але недостатньо для іонізації.

Це контрастує з високоенергетичним випромінюванням, таким як рентгенівське випромінювання, яке пов'язане з підвищеним ризиком розвитку раку.

Більше того, якщо ви постійно не робите потокове відео, пристрої Wi-Fi зазвичай передають інформацію лише 0,1 відсотка часу. Для порівняння: мобільні телефони поруч із вашою головою, під час розмови передають в сотні разів потужніші хвилі.

Уже тоді поточні дослідження не виявили жодних негативних наслідків від постійного використання телефону протягом десятиліття. Втім, Всесвітня організація охорони здоров'я та Міжнародне агентство з вивчення раку заявили, що мобільні телефони є "можливими канцерогенними речовинами", оскільки наразі недостатньо довгострокових досліджень, щоб сказати, чи винні телефони чи ні.

Однак деякі дослідження, схоже, знайшли зв'язок між Wi-Fi і проблемами зі здоров'ям.

Дослідження 2016 року, опубліковане в журналі Endocrine, зв'язало високі рівні випромінювання Wi-Fi і мобільні телефони з гормональними зрушеннями й окислювальним стресом, що може привести до ракових захворювань або захворювань мозку.

Існують також побоювання з приводу того, як радіохвильове випромінювання впливає на дітей.

У 2015 році дитячі садки у Франції почали забороняти використання Wi-Fi у своїх приміщеннях. Однак більшість експертів все ж вважають, що пристрої не становлять небезпеки.

 

Джерело:
До списку новин