загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

На святкування іудейського нового року в Умань приїдуть понад 30 тисяч прочан

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Традиційно забезпечувати громадський порядок поліція буде разом з працівниками Національної гвардії.

З 20 по 21 вересня у місті Умань Черкаської області відбудеться щорічне святкування Нового року за іудейським календарем - Рош-га-Шана, з цієї нагоди до України прибудуть понад 30 тис. осіб з більш ніж 20 країн світу.

Як повідомляє Департамент комунікації Національної поліції України, про це йшлося сьогодні на зустрічі голови Нацполіції Сергія Князєва з представниками Держави Ізраїль на чолі з послом Еліавом Белоцерковскі з приводу забезпечення правопорядку під час паломництва до Умані.

Князєв повідомив, що традиційно забезпечувати громадський порядок поліція буде разом з працівниками Національної гвардії.

Цього року до гарантування публічної безпеки планується залучити близько 500 поліцейських, а також щонайменше 15 працівників поліції Держави Ізраїль.

Також в охороні громадського порядку буде задіяний новий підрозділ - тактична поліція, основним завданням якої є забезпечення правопорядку під час масових заходів.

Як повідомляє прес-служба Держслужби з надзвичайних ситуацій, у період з 17 по 27 вересня в Умані буде розгорнуто зведений загін рятувальників у складі 92 осіб та 19 одиниць пожежно-рятувальної техніки, водолазне відділення, хімічна та піротехнічна групи.

Як повідомляв УНІАН, 2016 року в Умані іудейський Новий рік Рош-га-Шана зустріла рекордна кількість хасидів - 30 тис. 520 паломників з 21 країни світу.

Довідка

Щороку в Умані збираються прихильники іудейської течії хасидизму, оскільки тут, на єврейському кладовищі, похований Раббі Нахман із Брацлава (1772-1810) - засновник брацлавського (бресловського) хасидизму. Могила цадика - одна з найшанованіших святинь хасидів, місце щорічних масових паломництв.

Джерело:
До списку новин