загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У США вперше дозволили генну терапію для лікування раку

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Управління з контролю якості харчових продуктів і лікарських препаратів США (FDA) схвалило курс лікування раку, під час якого використовуються генетично модифіковані клітини крові самого пацієнта.

Експерти FDA заявили, що це історичним моментом і відзначили, що медицина виходить на новий рівень, пише ВВС Україна.

Після курсу близько 83% пацієнтів вилікувалися від однієї з форм раку крові. Технологія лікування називається CAR-T і виготовляється за допомогою вилучення клітин імунної системи з крові пацієнта. Технологія індивідуальна для кожного хворого.

Тоді ці клітини генетично перепрограмують, щоб вони знаходили і знищували клітини раку. Після чого модифіковані лімфоцити повертають в тіло пацієнта, де їх кількість збільшується кожен раз, коли вони стикаються з раковими клітинами.

Коштує такий курс лікування, що надається компанією Novartis, – 475 тисяч доларів.

 

Джерело:
До списку новин