загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Мінсоцполітики пообіцяли розробити систему пенсійного забезпечення військових до 2018 року

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Міністр соціальної політики заявив, що до кінця 2017 року має бути готовий законопроект про пенсійне забезпечення військовослужбовців, а з 2018 року почнеться робота над накопичувальною пенсійною системою.

Систему пенсійного забезпечення військових повинні розробити до 2018 року, заявив міністр соціальної політики Андрій Рева в ході круглого столу.

За його словами, з 2018 року почнеться робота над законопроектом про накопичувальну пенсійну систему, а до кінця поточного року має бути готовий проект закону про пенсії для військовослужбовців.

Крім цього, за його словами, законопроект про введення накопичувальної пенсійної системи почнуть розробляти з 2018 року.

"Після нового року ми будемо працювати над законопроектом про накопичувальну систему", - додав міністр.

У кінці серпня Кабінет міністрів України схвалив проект постанови про грошове забезпечення військовослужбовців, осіб призовного і учнівського складу.  

"Те, що пропонується і приймається сьогодні, значно підвищить соціальний захист військовослужбовців та соціальну справедливість. Ми відходимо від того, як було, коли 10-15% забезпечення - це те, що йде на пенсію, а далі - 17 надбавок, які є непрозорими та неефективними", - заявив міністр оборони Степан Полторак.

Нові розміри грошового забезпечення військовим ЗСУ та інших силових відомств повинні ввести з 2018 року. Як відомо, схема грошового забезпечення військових не змінювалася десятки років.

Нагадаємо, що восени парламент голосуватиме за законопроекти, які дозволять ввести п’ять основних реформ в Україні. Раді необхідно буде прийняти 50 законопроектів, щоб ввести пенсійну, освітню та медичну реформи, а також електронні довірчі послуги та міжнародні стандарти фінансової звітності.

 

Джерело:
До списку новин